ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Adlibris

Sommarlovsläsning!

/

DSC_1624

DSC_1697-tile

DSC_1707-tile

DSC_1708-tile

DSC_1636

Vem mer är en bokslukare? Jag har alltid älskat att läsa och minns mina barndomssomrar när jag läste bok efter bok efter bok.

Idag slukar jag inte i samma utsträckning av förklarliga skäl men älskar ändå böcker och att läsa.

Inför sommarlovet har jag bunkrat upp med en trave pocketböcker. Så himla mysigt och faktiskt är en redan påbörjad. Agnes Lidbecks ”Förlåten” som är en oerhört fängslande och välskriven roman. Vill få sträckläsa färdigt den…

Just nu har Adlibris en sommarkampanj där man får välja 4 pockets för 169:-. Erbjudandet gäller till sista juni, så passa på!

HÄR kommer ni till Adlibris!

Nu ska vi fortsätta sommarlovsmorgonmyset i soffan här och fylla söndagen med precis det vi vill. Imorgon vardagsmåndag för mig och Juno. Fyra dagar kvar sedan tar vi sommarlov, känner mig faktiskt pirrig för jag har en känsla av att det här blir den bästa sommaren någonsin.

Sköt om er!

puss

Julia

Ps, ikväll får ni hänga med på en trädgårdsrunda här om ni vill!

6
45

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00