ANNONS

Måndagslistan

/

Hej hjärtan!

Midsommarvecka och min allra sista vardagsvecka.

Jag tror inte att jag släpper på måndagslistorna trots sommarlov. Det får bli sommarlovsmåndagslistor helt enkelt. Tycker om att börja veckan så.

IMG_1046

IMG_1064

IMG_1065

IMG_1073

IMG_1062

IMG_1063

IMG_1071

IMG_1072

IMG_1075

IMG_1079

IMG_1080

IMG_1081

Helgen som gick!

Jag fick vykort från Gotland. Magiska vallmofält, kärleksförklaring, bild på en tokig ros som växer ovanför vår farstu och så en himla massa byggbilder. Oh jisses vilket projekt vi tagit oss an…

Jag joggade och jobbade. Juno var lite förkyld men pigg ändå. Beundrade mina loppisfynd, jättevallmon och alla rosor som daglig ut i rabatten. Den där vallmon alltså…wow.

Grävde lite på min nya rabatt och uppfyllde drömmen om en tvättlina mellan äppelträden. Barnen har haft sin sandlåda där så det har inte varit lämpligt. Men nuså. Ungefär hur vackert och härligt som helst tycker jag.

Jag!

Belåten och nöjd med halvåret som gått och riktigt pepp på sommarlov. Ett fint bokslut kom från revisorn och jag är attans stolt över mig själv faktiskt.

Två dagar kvar. Eller en skulle man kunna säga. Jag ska förena nytta med nöje på onsdag så den dagen räknas knappt som jobb. Sedan blir det lediga dagar och så klämmer jag i lite kvällsjobb när det behövs. Och kikar in till er såklart. Har så mycket jag vill visa och berätta varje dag.

Älsklingar!

Sommarlovsälsklingar som njuter. Belle är lite förkyld men annars tippelitopp. Elle har dans och bibliotekskollo. Noell musikkollo och Juno kämpar på två dagar till på föris sen är vi så så redo för sommarlov tillsammans.

Veckans planer:

Jobba undan det sista.

Åka till Millesgården

Gräva mer på min rabatt så att alla 1-åringar kommer ner i jorden.

Planera Belles födelsedag.

Fira midsommar

Jogga

Tipsigt!

Frys in kaffeslattar och gör SÅHÄR. Så mumsigt.

Drömmer om!

Hur vi snart packar bilen full av barn och allt som kan tänkas behövas för att vara några dagar på Gotland…Det är min dröm och målbild. Vi måste styra upp hur vi gör detta så att det inte blir övermäktigt. Ni är så många som undrar varför vi inte åker dit? Sådär mysigt med fyra barn, byggdamm, inget rinnande vatten eller toa. Så känner jag. Älskar bekvämligheter och fräscht hehe…

Tacksam över!

Att kunna vara ledig på dagarna med barnen under deras sommarlov. Ingen självklarhet och jag vet att det kan vara bra svårt att få till det där med semesterdagar och sommarlov.

Sköt om er och jag hoppas ni har en fin start på den här juniveckan!

puss

Julia

2
72

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00