ANNONS

Favoritbyxorna!

/

(Innehåller en reklamlänk)

IMG_5045

IMG_5046

Bilder från ett av mina härligaste samarbeten under året. Så lycklig för hur min vår blev arbetsmässigt. Kände mig så otroligt osäker i vintras men har landat i att det här är precis det jag vill ägna mig åt just nu, så länge jag får och kan. Bokslutet är inskickat och de mål jag haft är uppnådda. Känns väldigt härligt. Njuter sommarlovet varvat med jobb.

Okej nog om det, gillar ni mina byxor?

Fjällräven har verkligen lyckats göra ett par absolut underbart sköna, mjuka och snygga fritidsbyxor som jag kan ha i trädgården, skogen och joggturen. Hög midja och förstärkta knän. Tio poäng av tio möjliga.

Ni hittar byxorna HÄR.

puss

Julia

Ps, innemysväder hos oss idag och jag ska beta av en liten jobbhög på skrivborde och sedan ska vi pyssla och måla.

3
34

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00