Sommarlovslistan

(Inlägget innehåller en reklamlänk)

dGfdHJYHTc2iquU0WXik9g

QbtdUGLCSc2Psh+hDkhG8w

fullsizeoutput_75a8

fullsizeoutput_75d1

AB57F589-7FD0-4C95-A7B8-4E9F90712320

3XBaf9WcRzaMJ8rxCEDPkA

fullsizeoutput_7599

AWB30zwwSvCWLv6i9m4FGg

9WDLZnPbTwWkrr7sJRf3KA

Helgen som gick!

Fylldes med smultronmums, hämtmat ( finns en liten utländsk livsmedelsbutik i Haninge som säljer livets pizzor ),  blommor i både egen trädgård och Maris, njut av nytvättad gosmatta på plats och lite jobb i form av produktinköp hos en samarbetspartner. Inte varje dag jag får botanisera i ett byggvaruhus och skapa innehåll till Instagram. Riktigt roligt faktiskt.

 

128753DF-146F-4CCE-9AF0-FA3E414559D7

 

Vad jag vill göra under veckan som kommer!

Göra fint i kökslandet. Känns superstökigt där just nu.

Premiärmumsa våfflor på Kyrkis som håller våffelcafe under juli-månad varje sommar. SÅ mysigt och tips till er som passerar Ösmo.

Beställa säng, soffor, matta och lite annat till Gotlandshuset.

Måla – jag har påbörjat en tavla. Har gjort tummis på att vi ägnar en dag i veckan åt att vara kreativa tillsammans, så himla mysigt.

Ta dagen som den kommer och försöka jobba undan så mycket jag bara kan tidiga mornar och kvällar så att jag inte är så jobbstressad under dagen.

 

dsc_9754

Det här vill jag dricka!

Lemonad. Jag ska göra hemgjord lemonad. Så himla sugen på det!

 

DSC_2047

Det här lyssnar jag på just nu!

Sommarprat i P1. Mysigaste sommarlyssningen alla gånger tycker jag. Älskar att få ta del av livsglimtar och berättelser.

 

IMG_1189

Mina bästa kläder!

Min topp från Pierre Robert och kjolen från Vero Moda. Älskar allt med den här outfiten, känns mig så fin i den.

 

DSC_2016

Favoritblomma!

Okej jag ska hålla mig till en och det är den här rosen som heter Queen of Sweden. Den har gett mig så enormt mycket glädje senaste veckorna. Ska knäppa några ordentliga bilder till er men ni som följer mig på Insta har sett den skymta nästan dagligen…

 

85603554902.pjpeg

Önskar mig!

De HÄR shortsen från Gina Tricot. Har inga jeansshorts som passar och den höga midjan och passformen överhuvudtaget ser så fin ut. Måste prova.

 

DSC_1853

Veckans tröttis!

Jag själv hehe. Blir så trött på mig själv. Hur svårt kan det vara att ta en sak i sänder. Ska skärpa mig. Vill tusen saker och måste göra tusen saker. Nåja överdrift men jag har åtaganden som ska göras plus pågående sommarlov för barnen så balans, tålamod och lugn är det jag ska satsa på under veckan trots mycket att dona med. Jag har så höga krav på mig själv men det visste ni säkert redan…

 

IMG_6091

Sommarminnen!

Vi har bokat biljetter till Gotland! Och jag tror, även om vårt sommarlov härhemma är supermysigt att dagarna där blir något alldeles extra. Om inte så lär vi alla fall minnas byggkaoset, bristen på möbler ( säng och soffa hade en månads leveranstid såg jag ) och det faktum att vi varken har avlopp eller vatten. Blir en upplevelse. Sommarlovsminnen som heter duga.

 

Hoppas nu får en fin start på veckan. Förresten sommarlov, jobb eller semester? Dela gärna, älskar att läsa vad ni har för er.

puss

Julia

 1. Första semesterdagen idag. Invigde den med en lång ridtur på Söderåsen vilket var helt underbart. Sen blir det lite dagsutflykter runt Skåne, loppisar blandat med trädgårdar och dagsvandringar i naturen. Bästa semestern enlig mig 😊
  Ser fram emot att se mer av ert gotlandsäventyr
  Kram, Johanna

 2. Kommenterar aldrig men kände idag att det måste vara roligare för dig att se att vi verkligen läser och gillar det du skriver☺️Har följt dig länge och har lite av ditt liv, utbildad lärare som dock jobbar som just lärare, 3 tjejer i ålder med dina barn och gillar allt du inspirerar med, mode som inredning!
  Vi har som sagt sommarlov här hemma och tar dagarna som de kommer med strandhäng, böcker och mys på altanen!

 3. Sofie skriver:

  Idag börjar min semester. Hemma själv denna vecka med 3 barn då mannen är på Roskilde.
  Har bakat en morotskaka och förhoppningsvis få en fika är tanken.

  I sommar väntar en tur hem till Öland för att besöka mina föräldrar. Min barndomsö.
  Har faktiskt även bott på Gotland ett par år. Där kommer ni att trivas!

  Kram Sofie

 4. Sanna skriver:

  3 veckor kvar till semester!
  Ska försöka göra det bästa av fritiden jag har.
  Jobbar oregelbundet, så det kan vara en fm eller em/kväll beroende på schemat.
  Jobbar på en gruppbostad och de boende har semesterdagar. Så jobbet blir lite annorlunda denna tid också, vilket är kul också.
  Känner igen mig i att vilja hinna med så mycket.
  Önskar er lycka till med Gotlandsprojektet. Hoppas ni får det mysigt och att ni hinner få dit lite möbler.
  Mvh /Sanna

 5. Karin skriver:

  Har en vecka kvar innan semester men får lite semesterfeeling av att läsa din blogg 🙂 Ha en fin sommar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..