Den allra sista trädgårdsrundan i juni!

Först och främst, tack för all stöd, fina varma kloka ord. Ni är i vanlig ordning fantastiska. Tycker om er, väldigt väldigt mycket. Det är inte det att jag inte kan stå upp för mig själv eller inte har tillräckligt mycket skinn på näsan. Men ibland säger jag ifrån och att då få motta all denna värme och support, wow. Finner knappt orden. Tack. Vi släpper det för nu.

Det blir så superjättemånga trädgårdsrundor. Hoppas ni tycker om. Har ju så mycket jag vill visa er ju! Den här rundan är några dagar gammal så mycket har hunnit hända. Igen. Jag tar med mig kameran på nästa och visar er snart igen.

DSC_2053

Pluttigt äppelträd som ger ungefär noll i skörd i år. Knappt några äpplen alls. Vilken kontrast mot förra årets dignande träd…Tur att jag kokade mos så de räcker år framöver förra hösten.

DSC_2049

Ståtliga Queen of Sweden. Älsklingsros av många älsklingar.

DSC_2048

Jaques Cartier. Den bleknar och blir till ett fluff efter en tid. Magisk.

DSC_2047

Pioner + Prästkragar = Sant!

DSC_2046

Utanför växthuset!

DSC_2045

Rabatten med Desdemona har haft sin glansperiod. Remonterande så den kommer ju att blomma mest hela sommaren. Tacksamt så när man har en mindre trädgård.

DSC_2044

Nickande vita skönheter. Pioner ändå.

DSC_2042

Som kantväxt i Desdemona-rabatten har jag satt Stenkyndel.

DSC_2039

Blekrosa nävor!

DSC_2035

Pioner och stjärnflocka är så vackert ihop. Stjärnflocka har jag en hel del av men vill ha mer. Favorit.

DSC_2030

Sarah Bernhardt!

Jag har 6 stycken sådana buskar.

DSC_2026

Maffiga!

DSC_2024

Rosorna har ändå vuxit på fint med tanke på att jag satte de ganska sent förra året.

DSC_2023

Där i ställningen knoppar Trier som just i skrivande stund blommar för fullt.

DSC_2017

Här skymtar farstun som vi byggde förra året.

DSC_2015

Fint med mjukt formade rabatter. Cirklar och böljande former är min grej.

DSC_2013

I bild ser man vårt vardagsrum och bredvid är jordkällaren och barnens lilla sommarhus som nu Juno tagit över med Belle.

DSC_2012

Ganska tagglös och perfekt i buketter.

DSC_2010

Tror fasen jag glömt visa er min Morsdag-present? Där skymtar den i alla fall, det lill runda bordet.

DSC_2008

Okej det var den rundan. Vädret har vänt och det är perfekt mysa inne väder just nu. Passar ganska så fint då jag har mycket jobb att beta undan innan vi åker till Gotland och ett 7-års kalas att förbereda. Belle har beställt en kakbuffé och det är ju inte mig emot alls!

Ses imorgon igen.

puss

Julia

 

 1. Nicole skriver:

  Glad sommar Julia och tack för all inspiration 🌸

  Dessa typ av inlägg är mina bästa bästa – kan inte få nog av din trädgård och dina trädgårdsdrömmar. För visst blir väl en trädgård aldrig färdig? 😅 Själv drömmer jag om en rosrabatt (dom vill liksom inte trivas hos mig). Så du får gärna tipsa oss läsare om hur du tar hand om dina rosor…

  Kram!

 2. Tack för titten i er vackra trädgård.

 3. Älskar älskar älskar dina inlägg. Elaka kommentarer hör inte hemma hos din blogg. Bordet, jaaa tack! Besökt en retro butik innanför murarna i Visby idag, du kommer älska. Kram

 4. Erica skriver:

  Alltså din trädgård… helt underbar! <3

 5. När åker ni över till Gotland?
  Jag tar med mig familjen över på fredag och stannar ett tag för semester, loppisar och förhoppningvis bad om vädret tillåter.
  Åker dit varje sommar då svärmor bor där. Himla tur! Hihi

  Kram

  1. juliak skriver:

   Onsdag 🙂 ! kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..