ANNONS

Får jag lov att presentera-världens bästa tjänst!

/

Inlägget presenteras i samarbete med Tvättexpress

DSC_2202

DSC_2195

DSC_2139

DSC_2165

DSC_2169

Hej hopp!

Idag ska jag presentera er för en tjänst som jag får prova på nu under sommaren. När jag fick förfrågan så tackade jag ja omedelbums. För det här mina vänner är livets tjänst. Det har ni mitt ord på.

Tvättexpress tar hand om den tvätt man önskar, hämtar upp smutstvätten, levererar hem den till bra priser och är det enda företaget som erbjuder sina tjänster i hela Storstockholm.

Jag älskar i och för sig att tvätta ( aah ni ser ju hur mysigt det är att stå i ljummen sommarvind och hänga upp tvätt ) men våra tvätthögar är osannolika på riktigt och det är den där extratvätten som jag har svårt att hinna med. Sofföverdrag, mattor, gardiner, klänningar som är ömtåliga, duntäcken, stora överkast och så vidare.

Så nu kommer Tvättexpressen och hämtar upp prick allt jag inte riktigt mäktar med själv. Förutom att allt blir rent och jag slipper bli frustrerad över allt jag inte hinner med så är det faktum att tvätten blir upphämtad höjden av lyx för mig.

Ni hittar Tvättexpressens hemsida HÄR och har ni också en matta, kanske ett gäng duntäcken, gardiner eller något annat ni vill få rent så får ni 10% rabatt med koden Julia10 på de redan väldigt förmånliga priserna.

Dagens rena tips alltså…!

puss

Julia

0
42

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00