På Gotland just nu!

IMG_6318

IMG_6316

IMG_6315

IMG_6314

IMG_6330

IMG_6357

IMG_6358

Okej detta händer på Gotland just nu! Dagsfärska bilder.

Golven slipas, lutas och oljas in.

Lyckan i det. Mjuka rena golv att tassa runt på. Att det inte finns några som helst faciliteter väljer jag att blunda för just nu…det droppade visst också genom taket häromdagen. Puh. Jag är övertygad om att vi ror det här i land. Men ni förstår vidden av projektet visst?

Omfattande minst sagt.

Soffor, sängar, sängkläder, täcken, matta CHECK. En bit på väg. mycket får ta den tid de tar medans andra saker känns mer angelägna att få på plats omedelbums.

Ses lite senare igen. Nu ska jag ut på en trött jogg. Har sån sjuk sömnbrist just nu. Måste få sova ikapp lite någon dag snart känns jag innan orken tar slut helt. Men det är en intensiv period just nu. Nästa vecka lättar det. Och jogg är alltid lika med energi. Så bara att ge mig iväg nudå med Juno som sällis.

puss

Julia

  1. Vilket härligt projekt ni har framför er, spännande att få följa er resa!

  2. Så spännande och generöst att få ta del av er renoveringsresa med Gotlandshuset. Kul att se hur det växer fram. Här är det också en del trötta joggar men inte pga sömnbrist utan för att jag nog för första gången på det år jag joggat hamnat i en formsvacka. Det reder sig. Inga världsproblem direkt men mer en ovanlig känsla. Hoppas du får några bättre nätter snart så att du kan samla kraft. Kram ♥️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..