Höjden av lyx!

DSC_2111

DSC_2115

DSC_2122

DSC_2098

Höjden av lyx!

Att varje morgon kunna tassa ut i kökslandet och hämta ett litet fat med de sötaste jordgubbar man kan tänka sig.

Jag fångade Juno i farten när det var Midsommarkväll…

Njut dagen! Vi fyller vår med födelsedagsförberedelser. Imorgon fyller ju Belle sju år. ÄLSKLING!

puss

Julia

 1. Karin skriver:

  Hej,
  Älskar din blogg som numera är princip den enda jag läser. Så otroligt fina bilder och mysig på alla sätt och vis och vill bara säga att jag verkligen unnar dig alla samarbeten och reklamavtal så att du kan leva på detta. Får jag önska en närmare titt på ditt fina skydd till jordgubbarna, märker att en del av mina blir uppätna av andra varelser än mina barn. Det såg så luftigt och fint ut. Skulle bli jätteglad om du visade hur ni gjort och vilka material ni använt.
  önskar dig en fin dag, Karin

  1. juliak skriver:

   Men tack snälla Karin💕 Jag fixar gärna ett inlägg🍓

 2. Jossan skriver:

  Oj vad åren går fort! Minns när du la ut magen med Bell i😊 jag blev så glad att jag ropade högt- men gud va roligt! Hon ska få en bebis! min man hoppade högt 🙈

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..