I annonssamarbete med RIFLE PAPER CO

Det ljuvliga kalaspiffet!

Åh vilket gulligt och lyckat kalas vi hade igår. Gästerna stannade länge länge och Belle var så nöjd.

Innan vi ser på kalasglimtarna så ska ni få se det efterfrågade piffet. Ni var så många som frågade efter girlangen som skymtade på Instastories och den ska jag visa för er idag.

Jag hade Rifle Paper i mitt sortiment när jag hade butik och jag fullkomligen älskar alla kort, anteckningsböcker, piff, tyger och ja hela sortimentet. Ingen butik för min del men väl ett fint samarbete och tanken är att jag ska visa några produkter lite då och då från Rifle Papers sortiment. Hoppas ni tycker om!

Såhär såg det ut i köket igår när det vankades 7-års kalas!

DSC_2151

En början till kakbuffé!

DSC_2158

Och en bedårande girlang.

batch_DSC_2139

Som jag hängde ovanför köksbänken.

DSC_2167

Så mysigt att skriva namnet på födelsedagsbarnet. Eller så kan man faktiskt hänga upp den i ett barnrum tänker jag trots att det inte är kalas.

DSC_2155

Ljuvlig!

DSC_2175

Belle fick välja servetter.

DSC_2178

Och det blev de rosa.

DSC_2200

I äkta kalasfeeling alá 80-tal väl? Eller är det alltid såhär man sätter servetterna när de är barnkalas. Gulligt tycker jag hursomhelst.

Ni hittar kalastillbehören HÄR och hemsidan HÄR.

Nu ska jag ta tag i lördagen. En lån sådan tänker jag mig. Vila lite, ta en jogg, samla tankarna inför Gotland och förbereda en del jobb. Sa jag vila? Heh typiskt mig. Tänker att här ska inte göras många knop och plötsligt är jag igång.

Njut dagen!

puss

Julia

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..