Mina luktärtor just nu!

Godmorgon hjärtan!

Lite mysig sommarlovstradition med ett nytt morgoninlägg nästan varje dag visst?

Jag älskar mornar. Tidiga. När dagen gryr och jag har allt framför mig. Mitt morgonpigga jag är inte helt och hållet kvar längre iom en del nätter med för lite sömn men jag hoppas vara där en dag igen för ja, jag älskar tidiga mornar.

Jag tänkte att vi kikar på kalasglimtarna till veckan som kommer och tar en titt på luktärtorna idag. De börjar bli riktigt höga med mängder av knoppar och ger en bukett om dagen. För ni visst väl att ju mer man plockar desto mer blommar det.

Till nästa år blir det endast vita, aprikosfärgade och rosa luktärtor. Jag vet inte om jag fått fel men ganska många av blommorna är starkt starkt lila och inte alls min grej. Har inte hjärta att ta bort förstås…

DSC_2118-tile

 

En gullig väldoftande bukett om dagen. Lyx!

DSC_2133

Mina luktärtor satte jag i kökslandet. Just dessa kom ner på tok försent i jorden och hade inte fått någon vidare kärlek men de verka ta sig ändå. Puh.

DSC_2109-tile

Jag blandar ätbart med ögonfröjd. Så fint.

DSC_2112-tile

Totalt fyra ställningar med ett gäng luktärtor står i kökslandet.

 

DSC_2130

Där står en prototyp till rosställning som Carlos knåpade ihop till mig och den hamnade i kökslandet med luktärtor.

DSC_2121

Hoppas ni får en fin söndag!

Jag tittar in lite senare med somrig inredningsinspiration. Tills dess, njut dagen.

puss

Julia

  1. Åh dina inlägg 🤗. Älsk på somrig inredning.kram

    1. juliak skriver:

      Tack och kraaam❣️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..