I annonssamarbete med ELLOS

Somrig inredning!

Är ni som jag? Inreder efter årstider och håller av sommarens känsla hemma lite lite extra sådär.

Trasmattor som tvättats år in och år ut, strandfynd i en glasburk, sommarens favoritklänning hängandes på en galge, färska blommor i varje hörn, nyfunna vintageskatter att bli lycklig av, nya fina kuddar i soffan och en trave härliga böcker som väntar på lata sommarlosvdagar…

Åh jag älskar vårt hem om somrarna så så mycket! Och nu har jag ett till hem att älska på Gotland. När jag klickade runt för att hitta mina favoriter så hade jag just sommarhem i mina tankar.

Hoppas ni tycker om, här kommer några av mina absoluta favoriter hos Ellos just nu med fokus på textilier.

DSC_2170

 

DSC_2181

DSC_2173

DSC_2184

DSC_2188

 

Först ut den här ljuvliga kudden. Velar lite, ska den få stanna kvar hemma här eller följa med till Gotland…Älskar strukturen och den naturfärgade nyansen.

Tips är att om man som jag tycker om att inreda mycket med ljusa färger använda sig av olika material och strukturer för att få en härlig känsla. Kan bli platt fall annars.

HÄR hittar ni kudden.

 

DSC_2198-tile

DSC_2203

Jag hittade även det perfekta setet med handdukar. Mjuka, fina ( tycker om att de är randiga ) och prisvärda i ett set om 6 stycken. De hänger i alla fall med till Gotland. Med hopp om ett badrum framöver…

HÄR hittar ni handdukarna.

 

b-4-tile

Handdukar till både köket och badrummet. Linnehanddukar till köket är mitt bästa. Åldras värdigt och håller en halv evighet minst.

HÄR finns kökshanddukarna.

Till badrummet passar Hamamhanddukarna och de är en sommarfavorit sedan länge. Älskar att ta med till stranden. Torkar snabbt och är praktiska att ta med.

HÄR finns Hamamhanddukarna.

b-7-tile

Av erfarenhet vet jag att frotté med lin i är riktigt riktigt bra. Om man gillar att det river till lite sådär. Kan förstås hållas mjuka också med tumling men jag hängtorkar allt och gillar den där sträva känslan. Prisvärda och otroligt fina nyanser.

HÄR finns handdukarna.

b-8

Jag är lite i valet och kvalet gällande sängkappor. Hemma har vi vita i linne i samtliga sovrum. Men den här känns väldigt på landet härlig. Till en ganska i övrigt enkel inredning med någon cool stramare mer modern detalj som bryter av?

HÄR finns sängkappan.

b-2-tile

Dessa blev jag störtförälskade i. Våfflat mjuk bommulstyg är så fint och skönt. De fanns i flera olika färger och är en nyhet.

HÄR finns överkastet och HÄR hittar ni kudden.

Hela ELLOS sortiment hittar ni HÄR och just nu får ni 30% på dyraste varan på ordinarie priser med koden 395446 inklusive externa varumärken (ej möbler).  Koden är giltig t.o.m 31/7.

puss
Julia
 1. Ja 🙂
  Bytte till vit klädsel på soffan förra veckan och wow vilket lyft det blev!
  Älskar verkligen den midnattsblå sammets klädseln, men det är klart att det blir ju lite mörkt på sommaren. Så det blev verkligen så stor skillnad med vit klädsel, hela rummet blev så mycket ljusare 🙂
  Tack för fina tips!
  Kram Anna

  1. juliak skriver:

   Vita soffor är ändå himla snyggt tycker jag👌🏼❣️ Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..