ANNONS

Sommarlovslistan

/

Hej sötisar och godmorgon!

Sommarlovsmåndag och en himla spännande vecka framför oss.

Vi tar en titt! Eller ja, först ser vi hur helgen som gick var precis i vanlig ordning.

Helgen som gick!

IMG_1239

IMG_1240

IMG_1241

IMG_1242

IMG_1245

IMG_1246

IMG_1247

IMG_1249

IMG_1250

IMG_1251

IMG_1252

IMG_1253

IMG_1254

IMG_1255

Började lyckligt med en godmorgonbild från Gotland. Färdigslipade och behandlade golv. Herregud jag är KÄR.

Jag tittade inom tapetbutiken och hittade rätt med en gång. Den randiga till vardagsrummet och den blommiga till sovrummet. Hall och kök återstår…

Vi firade Belles sjunde födelsedag och hon fick bland annat en liten korgäväska med en hälsning i. Hon ska få ska till Gröna Lund. Upplevelsepresenter är så mysiga.

Vi har morgonmyst i soffan i vanlig ordning. Och pysslat. Juno älskar att måla!

Blåklockorna blommar och jag njuter sååå. Snart är det dags för de vita.

Jogg med Juno i vagnen och trädgårdspyssel med en nästintill bedövande doft av schersmin till sällskap. Herregud vad jag älskar den busken, ser ni hur stor den är? Där se ini också ingången som är bortglömd hos oss. Blir fin en vacker dag när den tas tag i.

Smultronlycka och målning av arbetsprojekt. Ett så roligt samarbete som ni kan se på Insta framöver.

Vintagefynd och trädgårdsblomster. Älskar hålsömsbroderier. Finaste jag vet om.

Veckans planer!

Om vädret tillåter så ska de nygrävda gångarna i kökslandet fyllas med grus.

Lämna in bilen på rengöring in och utvändigt – en av livets mest älskvärda grejor nästan bättre än att gå till frisörer. Älska älska rent.

Städa – vad hände med vårt hem egentligen…?

Packa inför vår Gotlandstripp – Min känsla är nästan panik och känslan av att åka till jordens ände är ett faktum. Och de är ju precis tvärtom. Vi ska till ett ställe som vi kan kalla vårt hem. I vårt hemland med precis allt vi kan tänkas behöva inom räckhåll. Förstår inte varför jag panikar på det här sättet. Kanske Elles diabetes? Fast det finns sjukvård och apotek OM det skulle vara något…

Jobba – jag har mer jobb än jag planerat vilket är underbart men pyssligt och pussligt.

NJUTA av vårt hem på Gotland – Tassa runt på det mjuka trägolvet och lära känna varje vrå och äntligen tillsammans planera husets framtid på plats.

dsc_00492-1

Det här vill jag äta!

Förutom den dagliga rundan i jordgubbslandet med de godaste jordgubbar man bara kan tänka sig så vill jag gärna äta en Provensalsk Tian. HÄR hittar ni receptet. Så attans gott!

DSC_2202

Det här vill jag fynda!

Förutom allt med hålbroderier så behöver vårt hus på Gotland möbler såsom stolar, sängbord, sänglinne, lampor, tavlor, äggdelare ( var tusan finns de utan plast?? ) och ja det är ju ett helt nytt hem vi ska skapa.

Det jag siktar in mig på så pass att jag är redo att ånga mig fram på loppisar hehe är sängbord med marmorskiva, speglar utan ram och fina lampor.

DSC_2206

Favoritblomma!

New Dawn ändå…sådan trogen vän i trädgården som bara blir vackrare och vackrare för varje år. Vi har två stycken och här ser ni den mindre som klättrar på växthuset.

B21F292C-D8BC-47E0-8C10-521EE42E8584

Veckans tröttis!

Dra på trissor så är det vädret. Alltså jag tycker om klassiskt svenskt sommarväder med blandad kompott men elva grader? Nja. Inte så härligt. Tur att vädret vänder nästa vecka.

IMG_1023

Önskar mig!

Just nu har jag ingenting särskilt att önska för drömveckan är liksom här. Jag är på något vis så ivrig på Gotland, fokuserad på att beta undan högen med måsten och förbereda allt praktiskt att det upptar allt just nu och allt jag någonsin drömt om blir verklighet på riktigt.

DSC_2152

Sommarlovsminnen!

Det här! Vi har satsat på att odla så mycket smultron, hallon och jordgubbar vi bara kan ha i vår lilla trädgård. Det är en sådan nästan obeskrivlig lycka att se barnen njuta av vår alldeles egna bär. Jag tror att man minns känslan och smakerna för evigt?

Hoppas ni får en härlig start på veckan!

puss

9
89

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00