ANNONS

En somrig dagens!

/

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

Godmorgon sommarlovshjärtan!

Idag har jag en riktigt busy dag må ni tro. Jobb ska jobbas undan, en miljard saker ska packas för imorgon åker vi till Gotland och så vill jag städa också. Blir spännande att höra om Juno har lust att samarbeta med mig idag. Allt hänger på det så att säga…En liten älskling som inte ens levt tre år på jorden. Härligt hehe!

Nåväl. Lika bra att sätta fart med dagens sysslor men jag vill bara säga hej, och visa en härligt skön, somrig och fin favoritoutfit för er.

DSC_2180-tile

DSC_2215-tile

DSC_2219-tile

DSC_2204

batch_DSC_2181

DSC_2194-tile

Shortsen från Gina finns HÄR.

Blusen är supergammal från Zara men HÄR på H&M finns en ljuvlig.

puss

Julia

1
66

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00