ANNONS

Knökfull bil och med hopp om ett hem!

/

DSC_2138

DSC_2142

DSC_2140

DSC_2134

Godmorgon hjärtan,

Jag har tassat upp för att göra mig i ordning och lägga det allra sista i bilen som är KNÖKfull. Aldrig haft en så fullastad bil i hela mitt liv. Inte ens när jag som barn bilade genom Europa med slutdestination Albanien då vi hade bilen full med kläder och prylar till våra släktingar. Plus en rullstol till lilla farmor som legat i sin säng i åtta år på grund av att det helt enkelt inte fanns någon rullstol vilket hon behövde.

Så var det i Albanien. Dikatur och elände. Tomma butikshyllor och ranson på socker och mjöl.

Så vår bil med allt man kan drömma om och rullstolen som gav farmor ett alldeles nytt liv var minst sagt en succé.

Okej det blev ett litet sidospår.

Nu har jag ingenting mer i tankarna än att få åka hem till Gotland. Vårt andra hem. Det är ju förstås inget riktigt hem ännu. Men ska bli.

Jag har plockat med mig en bukett med luktärtor…ett steg i rätt riktning tänker jag.

Vi ses från Gotland snart!

puss

Julia

4
149

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00