ANNONS

Det allra första loppisfyndet!

/

batch_DSC_2165

batch_DSC_2158

batch_DSC_2167

batch_DSC_2155

batch_DSC_2331

Hej sommarlovshjärtan!

Vilka omtumlande dagar vi haft. Eller kanske allra mest jag? Barnen myser, har fått ”plocka fossiler på stranden drömmar” uppfyllda och är förälskade i vårt hus. Carlo har redan varit här ju. Och har hunnit lite längre i tankarna.

Och jag då? Lyckligt trött. Och allt däremellan på något vis. KAN inte ta in det riktigt. Vi har ett litet bedårande kalkstenshus på norra Gotland. Åh åh åh alltså. Det var en ganska omtumlande allra första dag här. Inte så konstigt heller. Första mötet med huset. 

Huset är mer än vad jag någonsin kunnat föreställa mig. Jo det är skruttigt och renoveringen är knappt påbörjad. Vi har inte ens rivit färdigt…Men det är vårt hus. Jag var livrädd för att det skulle kännas främmande och obehagligt.

Men vi har de allra vackraste golv man kan tänka sig. Och ja, planer finns för här vill ju kunna vara. När vi vill. Året om.

Idag har vi ordnat upp med servitut för att få gräva vårt avlopp och haft konsultation med kakelugnsreparatör. Väldigt viktiga saker att ordna upp. 

Jag längtar redan hit. Så märkligt. Älskar mitt Björsta och nu kommer jag alltid ha en längtan hit. Mysigt och liksom pirrigt. Grädden på moset ni vet.

Ett allra första loppisfynd har fyndats. Lite skavd men saksamma. Perfektion är ingenting för mig. Ett fat med blommor från Arabia. Den står nu på fönsterbrädan i sovrummet med strandfynd.

Vi sitter föresten nu på färjan över till Fårö. Mysigt!

Ta hand om er.

Puss

Julia

0
130

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00