Vykort från Fårö

IMG_1289

IMG_1293

IMG_1291

IMG_1292

IMG_1290

IMG_1294

IMG_1283

IMG_1284

IMG_1285

IMG_1286

IMG_1287

Vykort från Fårö! 🐚🌾

Vi upplever och utforskar. Gotland är en absolut fantastisk ö och jag är så lycklig över att få vara här och bo här lite nu och då. Vilken ynnest och vi har blivit så varmt välkomnade till ön av precis alla vi träffat. 

Nu ska vi susa iväg till Rute och en auktion. Jag har siktat in mig på en korg och hallongrottor från bageriet.

puss

Julia

  1. Åh vad härligt ni ser ut att ha det! Var också på Fårö häromdagen och i Slite idag. Var och såg Raukar där och sedan fikade vid Vitvikens camping. Det var så fint där och en härlig badstrand, tips, tips 😀👍

  2. Vilka fantastiska bilder. Glädjen, lyckan och känslan känner jag ända hit till Småland genom dina bilder😊. Köpte mig ett litet torp från 1800-talet i april. Alldeles alldeles själv. Kan fortfarande behöva nypa mig i armen för att förstå att detta verkligen är sant, att torpet är mitt alldeles lilla egna🥰. Att jag har ett rött torp med vita knutar, ockragula pardörrar, kakelugn, vedspis mm mm🥰. Så kan absolut förstå alla dina omtumlande känslor🤗

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..