ANNONS

Sommarlovslistan

/

(Inlägget innehåller en reklamlänk)

Hej hjärtan!

En väldigt somrig sommarlovslista från vårt lilla hus på Gotland! Tittar in lite sent men vi har i vanlig ordning haft fullt upp dagen lång.

IMG_1313

IMG_1311

IMG_1310

IMG_1331

IMG_1333

IMG_1322

IMG_1321-tile
IMG_1315-tile

IMG_1325-tile

IMG_1326

Helgen som gick!

Ja under sommarlovet flyter dagarna ihop och det där med helg är inte riktigt samma sak som annars…men jag försöker hålla någon form av ordning på jobb och ledig tid. Nåväl, vi fyllde helgen med att utforska vårt andra hem och omgivningarna som enligt mig är i särklass de vackraste som finns i vårt land. Det är inte så svårt att bli förälskad i Gotland…

IMG_1335

Det här mumsar jag!

Alltså det äts ungefär nonstop på sommarlov. Favoriten just nu är Risungs från Rute Stenugnsbageri. Mmm…kardemummabulle till efterrätt och jag är lyckligast.

IMG_1312

Min bästa outfit just nu!

Vit linneskjorta. Punkt och slut. Min är en gammal en men Gina har en snygg HÄR.

IMG_1327

Längtar!

Jag längtar efter det här. Redan. Trots att jag faktiskt fortfarande är här. Så knäppt. Skruttigt, kaos, noll faciliteter och hemma finns mitt älskade älskade Björsta som blommar som vackrast. Ändå kan jag inte sluta tänka på det här. Gotland har en bit av mitt hjärta nu och för alltid.

DSC_1971

Mitt nästa köp!

Jag hade lovat mig själv att inte peta ett dugg i trädgården på Gotland. Men alltså herregud hur ska man kunna låta bli. Huset förtjänar ett par rosor vid svrumsfönstret. Så två rosor och stöd till blir mitt nästa inköp. Tyvärr fanns det inga fina på plats så jag tar med mig från stan tänkte jag nästa gång vi åker ner.

IMG_1299-tile
IMG_1330-tile

Vintageskatter!

Inget av detta blev mitt på grund av att man faktiskt inte under några omständigheter kan hänga på en knökfull auktion med Juno. Men visst hade de varit ljuvliga? Nåväl. Det blev några fynd på Gotland och de ska ni få se framöver såklart.

DSC_2360

Veckans planer!

Tvätta – vi har ju ingen tvättmaskin på Gotland ännu så här ska tvättas ikapp.

Jobba – har en del samarbeten att jobba undan, mail och så vill jag ju titta in till er varje morgon också.

Påta- gissar att trädgården behöver rätt mycket kärlek när vi kommer hem.

Planera kök till Gotland.

Jogga – det enda jag saknat på Gotland. Tiden fanns inte helt enkelt.

Ok, sköt om er så ses vi när jag är hemma i Björsta igen.

puss

Julia

3
110

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00