Har du något på hjärtat?

 

DSC_2360

Det var länge sedan. En gammal hederlig frågestund!

Jag försöker mitt bästa med att svara på allt ni undrar över men ibland får jag ändå inte till det. Så nu har ni chansen att fråga om det är något ni har på hjärtat.

Nu tar jag tag I den här tisdagen. En himla massa städande, gräsklippning och inköp av rosor står på dagens lista. Skulle inte göra ett endaste dugg i trädgården på Gotland men hur ska jag kunna låta bli…så två klätterrosor som ramar in sovrumsfönstret är min plan. Till en början.

puss

Julia

 1. Mari skriver:

  Lite det där jag undrade dig för en stund sedan, livet lite utanför stan… Hur funkar det, hur får ni ihop allt och lite för-nackdelar med det.

  Hur sköter du ditt företag? Alla avtal, överenskommelser med samarbetspartners

  Beundrar ditt sätt att sätta familjen främst och att njuta och vara tacksam. berätta, hur gör du? Är det något du saknar? kan du vara avis på andra nångång?

  Kram!

  och ps. tack för all daglig inspiration! jag är en av dem som verkligen tycker det är värt att läsa samarbetsinlägg när man får så mycket fint att ta del av gratis på din blogg från ditt liv

 2. Carro skriver:

  Hej! Undrar lite över renoveringen på Gotland; hur och vad har ni behandlat trä golven med? Ska bli spännande att följa och se resultaten med hela renoveringen av huset 🌸 Kram Carro

 3. Maria skriver:

  Eftersom du, som bekant, gillar när det är rent hemma, så undrar jag vilka produkter du använder när du städar! Inte dammsugare och så alltså, utan rengöringsmedel. Har du tips på några miljövänliga produkter som funkar bra eller använder du konventionella sprayer för kök, bad och allrengöring?

  Andra kan förstås också svara 🙂 Jag saknar tips på just detta område!

 4. Så fin din tunika/klänning som visades på Instagram idag var, från Kappahl. Har du någon länk? Njut av eran gotlandsvistelse och det underbara huset.

 5. När tänker ni åka till Gotland igen?det är ett härligt hus. Var det så att de inte varit vatten och avlopp indraget? Ni drar In ännu i sommar?

  1. juliak skriver:

   Inget vatten inget avlopp 😀 Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..