ANNONS

Vykort från Gotland

/

Hej hjärtan!

🌾🐚

Lite sommarlovslunk förlåt mig för det men nu ska jag försöka kika in till er om mornarna. Jag har landat här hemma på Gotland nu. Första dagen/dagarna är väldigt intensiva.

Nåväl, vi våra dagar med strandhäng, SUP ( vi har köpt två brädor och en av mina livsdrömmar är uppfylld fast jag mest jagar Juno men ändå kul att ha möjligheten och de är sådana fiffiga uppblåsbara ), utflykter, gräl ( men alltså vi är SEX personer som är tillsammans dygnet runt så det är oundvikligt ) och mumsigt att äta.

Har jag sagt det här förr? Jag är förälskad. I Gotland och livet. Vilken ynnest att jag får ta del av den här platsen och förhoppningsvis spendera delar av mitt liv här.

Här kommer ett gäng vykort från telefonen!

IMG_1432

Knäppte en bild hemma i Björsta innan vi åkte. Vi har lyxigt nära till hamnen och är där på fem minuter.

IMG_1444

På båten! Carlos var ju redan hemma på Gotland så jag åkte själv med barnen.

IMG_1445

Hade så attans bra platser längst fram. Skön när man roddar själv med fyra barn.

IMG_1458

Hemma på Gotland!

IMG_1459

Fick med mig två rosor som ska klättra vid sovrumsfönstret. Ska åka iväg och köpa rosjord någon dag.

IMG_1447-tile

En av våra bästa sysselsättningar. Strandhäng.

IMG_1456-tile

Så himla fascinerande med fossiler. Ser ni snäckan?

IMG_1457

Lite hemmamys. Älskade sovrum. Ser ni att ett skrivbord tagit plats där vid fönstret?

Här ser men i allafall tydligt hur skruttigt vårt hus är.

IMG_1475-tile

Stranden i Slite vid Strandvägen. En lite mindre sandstrand som är väldigt poppis. Barnvänligt och precis nära centrum. Tror det är vår närmaste strand. Perfekt när man har barn.

IMG_1491-tile

Precis vid stranden ligger det här stället. Medusa. Glass och galetter. Också barnvänligt. Jag menar pålägg som chokladsås, glass och jordgubbar. Själv så tycker jag ändå att det är lite siså med vad man får för pengarna men men…Det kommer en tid för hemmaplätar med frasiga kanter och hemkokt mos på Björstaäpplen ocks.

IMG_1478

Där finns världens gulligaste små badhytter och vi såg många som tog ett kvällsdopp där vid stranden under en av våra kvällspromenader. På dagen kryllade det av gulliga äldre damer som tagit ett lunchdopp i havet med så attans säker stil. Önskar att jag kunnat fota. Ni vet snygga blusar, shorts med hög midja med knytband, sjal i håret. Prick så vill jag också se ut.

Så såg jag ut. Baddräkt och mjuka shorts med hög midja. Fint det med tycker jag.

IMG_1492

Så himla fint visst? Skärgårdstema.

Ok, nu ska vi susa iväg för lite frulle ( ååå vad jag vill ha ett eget kö nu nu nu ) och sedan är det en dag på stranden som väntar.

Sköt om er.

puss

Julia

0
106

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00