ANNONS

Sommarlovslistan

/

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

Direkt från lilla huset på Gotland 🐚

Godmorgon gullisar och här får ni veckans sommarlovslista som tidig morgonläsning. Brukar ni förresten kika in på morgonen eller kvällen? Jag tycker själv att det är mysigt at mötas av ett nytt inlägg på morgonen som är dagsfärskt.

Nåväl. Här kommer listan!

Och juste. Sista saken jag skulle säga innan vi kör listan är att vårt hus ligger i Slite. Är skruttigt men rymmer hela vår stora familj och har ett perfekt läge då jag älskar norra Gotland. Fått en del frågor om just var vi köpt huset.

IMG_1498

IMG_1509

IMG_1508

IMG_1495

IMG_1496

IMG_1497

Helgen som gick!

Fyllde vi med väldans massa strand, sol, SUP och sjukt god Indisk mat. Alltså jag är ingen älskare av Indisk mat, har aldrig varit. Men denna maträtten alltså herregud. Så pass god att jag packade in barnen i bilen ( Carlos var i Klintehamn och träffade kompisar ) och åkte dit igen dagen efter bara på grund av sådant sug alltså. Ställe ligger i Fårösund och ligger rätt trist till precis vid vägen. Men. Den här maträtten alltså. En grym med friterad tofu, mängder med lök, paprika och ingefära. Mmmm måste försöka googla fram liknande recept och laga hemma.

Veckans planer:

Fota två samarbeten och det är det enda i jobbväg förutom att titta in till er såklart.

Hämta upp en spegel jag lagt undan på Fint & Fult.

Kvällsdopp i Blå Lagunen ( dagtid är det väldigt mycket folk ).

Slipa skåpet som ska stå i sovrummet och i den bästa av världar även grundmåla den och bestämma färg.

Gräva ner rosor.

Hejja på Carlos som ska fixa lite med köket.

Njuta.

1-2-tile

Klädtips!

Susade in på Lindex innan vi åkte hit och hittade tre pärlor. Kunde inte riktigt fatta några beslut just då utan köpte det jag skulle ha ( hårsnoddar ) men måste tipsa vidare till er.

Ljusblå jumper hittas HÄR, den mörkblåa HÄR och gula klänningen finns HÄR.

IMG_1499

Gulligaste promenadslingan!

Finns i Slite. Jag lovar. Ni ser ju? Ni hittar den genom att ställa er utanför Hotell Slitebaden och sedan går ni till höger och direkt upp till vänster upp för en backe. Då går ni förbi hotellets bakgård. Därefter följer en helt magisk lite promenadslinga som tar dig ner till havet och Café Medusa och de gulliga badhytterna jag pratade om igår. Utsikten mot Enholmen och ljuset var bland det vackraste jag någonsin skådat. Ser ni Juno och Belle? Som en saga, visst?

IMG_1511

Veckans tröttis!

Alltså jag är inne i en sådan semesterfeeling att min stora kamera bara fått vila nästan hela tiden. Hoppas ni är okej med halvdana mobilbilder just nu. Jag är glad att jag lyckas hålla reda på fyra barn med allt som jämt ska vara med. En stor kamera är överkurs. Men blir ändå lite trött på mig själv då den insatsen är värd en hel del, att få riktigt fina bilder…

IMG_1512

Drömmer om!

Vore riktigt trevligt att få till en resa hit i höst. Frågan är bara hur kyligt vårt kalkstenshus är då…? Våra kakelugnar ska sättas om och vedspisen fungerar inte. Tror det blir för himla ruggigt alltså men vore sååå heligt att få skörda frukt från vår trädgård och uppleva hösten här.

Ok, sisa pangdagen här med hetta och sol så vi kör nog en dag till på stranden efter frukost på hotellet.

puss

Julia

8
89

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00