ANNONS

Kyliga vindar!

/

batch_DSC_2317

batch_DSC_2284

batch_DSC_2289

Vädret vände över en natt. Från nästan för heta dagar på stranden till nästan en höstig känsla.

Mig gör det absolut ingenting. Vi har passat på att göra utflykter, börjat montera ihop köket, gräva gropar för rosorna och loppisfyndat.

På tal om loppisfynd. Jisses vad besviken jag har varit. Rent av surat över obefintliga fynd men så dök världens gulligaste loppis upp precis där vi bor. Lycka! Välsorterat med rimliga priser. Visar upp fynden sen!

Förresten, biljetter hem är bokade. Vill och vill inte. Sensommar. Älskvärt men inte min favvis. Hösten är min bästa men steget dit är faktiskt lite jobbigt tycker jag. Om tiden räcker till och jag får ihop det hela så kanske vi hinner hit en allra sista gång innan vardagen tar vid.

Nämnde jag att jag älskar älskar älskar Gotland?

Sköt om er!

Puss

Julia

4
111

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00