Kyliga vindar!

batch_DSC_2317

batch_DSC_2284

batch_DSC_2289

Vädret vände över en natt. Från nästan för heta dagar på stranden till nästan en höstig känsla.

Mig gör det absolut ingenting. Vi har passat på att göra utflykter, börjat montera ihop köket, gräva gropar för rosorna och loppisfyndat.

På tal om loppisfynd. Jisses vad besviken jag har varit. Rent av surat över obefintliga fynd men så dök världens gulligaste loppis upp precis där vi bor. Lycka! Välsorterat med rimliga priser. Visar upp fynden sen!

Förresten, biljetter hem är bokade. Vill och vill inte. Sensommar. Älskvärt men inte min favvis. Hösten är min bästa men steget dit är faktiskt lite jobbigt tycker jag. Om tiden räcker till och jag får ihop det hela så kanske vi hinner hit en allra sista gång innan vardagen tar vid.

Nämnde jag att jag älskar älskar älskar Gotland?

Sköt om er!

Puss

Julia

 1. Sofie skriver:

  Ljuvliga bilder som alltid! Och underbar text! Tack för allt du bjuder på! ❤️

  1. juliak skriver:

   Tusen tack. KRAM

 2. Ända problemet med Gotland är att man längtar dit så fort man kommer hem:-) Vi har rest till Gotland varje sommar i 10 år nu. Dom två senast åren har vi bott på Fårö. Älskar älskar också allt med Gotland och drömmer om att få äga ett hus där en dag. Därför är det så galet roligt att få följa er resa här. Ser fram emot fortsättningen och är helt säker på att det kommer bli det drömmigaste huset. Tack för inspirationen och ha det fortsatt njutbart på öjn!💕

  1. juliak skriver:

   Exakt precis man blir som besatt ju. Går och tänker på Gotland mest hela tiden. Och ja, de är ju extremt mycket sämre standard på Gotland hos oss än här och inte var jag helt ledig heller så jag kan inte direkt ”skylla” på att semestern skulle ha gett mig falska känslor sådär som man kan få just när man är ledig du vet…

   Gotland är verkligen något alldeles speciellt. Hoppas din dröm går i uppfyllelse! KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..