ANNONS

Sommarlovslistan

/

(Inlägget innehåller en reklamlänk)

Godmorgon hjärtan!

Sommarlovslistan var det här innan jag och barnen susar iväg till Visby och checkar in oss på färjan hem!

IMG_1517

IMG_1518

IMG_1519

IMG_1520

IMG_1522

IMG_1523

IMG_1528

IMG_1540

IMG_1548

IMG_1555

IMG_1552

Helgen som gick!

Fylldes med godsaker i mängder, Fårömys och pyttelite renovering. Gotland gör mig lycklig. Huset gör mig lycklig. Ska minnas den här sommaren som den bästa i mitt liv.

Veckans planer

Jobba undan en himla massa, utkast ska in och bokföringspärmen ska göras i ordning. Hela hösten är snart fullbokad med jobb och det är så lyckligt och härligt så att de inte är klokt ärligt talat.

Förbereda inför fotografering av vårt hem som sker på onsdag till tidningen Lantliv.

Påta i stackars trädgården som behöver min kärlek desperat efter den här Gotlandsresan.

Beställa vitvaror och diskbänk till Gotlandsköket.

Jogga – lääääängtat!

Frisören – toppa och tona.

Gotland? Blir lyckligast i världen om vi får ihop det men det är inte säkert alls.

DSC_2498

Det här tänker jag på just nu.

Hur livet var för ett år sedan. Blir så ledsen. Så himla himla ledsen.

IMG_1554

Mumsigt!

Sommaräpplen från vår trädgård på Gotland. Det är liksom nu vi får proppa i oss av alla svenska delikatesser som skördetiderna erbjuder oss. Späda morötter, blåbär, solmogna hallon och kantareller… älskar!

IMG_1551

Gör mig pirrig!

Loppisar. I alla fall mysloppisar längs vägen eller Bästa Binge. Kommer aldrig i hela mitt liv igen besöka hysteriska storloppisar där folk i princip mejar ner varandra. Uäh. Jag har fyndat korgar i sommar uppenbarligen. Hälften stannar kvar här och häften följer med.

FreshWaterLily_BodyOil_600x630-1

Tipsigt!

Min hud behöver mängder av omsorg nu när vi kommer hem. Känner mig torr på ett somrigt sätt. Inte som på vintern utan mer sådär av havet och det faktum att jag helt enkelt inte pysslat om mig själv så värst just nu. Den HÄR oljan från Estelle&Thild är absolut ljuvlig jag lovar. Finns i flera olika dofter.

Okej nu måste jag sluta skriva. Har lite kvar att packa.

puss

Julia

6
99

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00