ANNONS

Trädgårdsglimtar från Gotland och en himla soppa!

/

DSC_2435-tile

DSC_2455-tile

DSC_2449-tile

DSC_2447

DSC_2433-tile

DSC_2451

DSC_2445-tile

DSC_2432

DSC_2466-tile

DSC_2441

DSC_2472

DSC_2460

Godmorgon hjärtan,

Hoppas ni har det bra? Vi är hemma nu. En av de sista sakerna vi gjorde var att ta tillvara på våra sommaräpplen. En korg fick följa med till Björsta. Gulligt eller hur? Största hjärtat och det allra minsta hjälptes åt. Jag passade också på att ta några bilder på rosorna jag planterat. Två stycken klätterrosor som heter Uetersener Klosterros. De ska få varsitt stöd också i sådan klassisk solfjädersform ni vet.

Jag har lyckats göra en himla soppa av livet faktiskt och måste reda ut det idag. Plus hundra andra grejor ungefär. Jag ber en stilla bön om att det löser sig. Jag har betalat en företagsfaktura till fel Gironummer. Från och med nu tänker jag ALDRIG mer sköta administrativt arbete på sena kvällar eller med sällskap av barn. Aldrig mer. Jag har såklart googlat och har jag otur så löser det sig inte. Hoppas verkligen att så inte blir fallet. Håll en tumme för mig är ni söta. Somnade med värsta onda magen igår och känner mig så DUM.

Nu åker jag till vår revisor med pärmen iaf och resten av dagen ägnas till att försöka få hemmet och trädgården i ordning inför morgondagens fotografering. Puh. Om bara den där felbetalda fakturan skulle lösa sig under dagen så att jag slapp lägga energi på det…

puss

Julia

4
101

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00