ANNONS

Den allra sista sommarlovslistan!

/

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

Hej hopp sommarlovshjärtan!

Eller sommar är det i alla fall än så länge. Snart tar vardagen vid för de flesta med skolstart och en höst som närmar sig.

En allra sista sommarlovslista innan den alldeles vanliga måndagslistan tar vid igen.

IMG_1632

IMG_1657

IMG_1658

IMG_1660

IMG_1661

IMG_1662

IMG_1664

IMG_1665

IMG_1666

IMG_1667

IMG_1668

IMG_1669

IMG_1670

IMG_1671

IMG_1672

IMG_1673

IMG_1674

IMG_1675

IMG_1676

IMG_1678

Helgen som gick!

Fyllde vi med Gotlandsmys. Planering av badrum och kök. Faktiskt väldigt svårt tycker jag. Färger, placering av saker och så. God mat för de är en av de stora behållningarna av den här ön helt klart, maten. Salmbärsprovning. Sensomriga dagar med känslan av att sommaren lider mot sitt slut. Årstidsväxlingar är underbara tycker jag. Man får summera och avsluta. En början på något nytt. Kneippbyn med typ inga människor alls. Jag är inte förtjust i sådana anläggningar och brukar undvika. Skansen och Astrid Lindgrens värld är ju underbara men annars kan det vara. Men alltså vi hade SÅ roligt precis hela familjen. Så otippat. Så roligt och de här gör vi garanterat om igen när de inte är högsäsong.

DSC_2479

Hur mår jag just nu?

Jag har en överlag lite trött känsla och det som blir väldigt skönt med vardagen är att jag kommer ut regelbundet på mina joggturer. Vardag är ju trots allt min favorit och det mest älskvärda jag vet även om lov är underbart på sitt sätt. Men det blir väldigt mycket jobb för mig så inte undra på tröttheten. 

Jag börjar känna ett litet uns av höstpepp och det är min allra allra bästa tid på året. Inspirationen brukar flöda nästintill orimligt mycket och jag ser fram emot en revansch från förra årets sorgliga helt fruktansvärda sensommar och höst. 

Jag har en nöjd känsla inom mig. Hur sommaren blev och hur mina planer för hösten är.

IMG_1659

Mitt finaste vintagefynd den senaste tiden!

Den är gulliga spegeln. Vintagvrån levererar gång på gång!

dsc_0164_5d3d4ae72a6b220df0992947

Inspiration!

Min främsta insprationskälla är alltid naturen och årstiderna. Bästa. Men jag kikar såklart runt bland duktiga kollegor och kvinnor som är så enormt duktiga på ett eller annat. 

Terese har mysbloggis nummer ett. Enda minuset är att den uppdateras för sällan men nu under sommaren har Terese varit flitig.

Hos Petra slinker jag in för lyx, flärd och en glad känsla.

Inne hos Emma vet man vad man får. Inspiration i världsklass dag efter dag. Så himla duktig.

Sofie är rosendrottningen nummer ett. Vill ha alla hennes rosor.

Ebbas blogg älskar jag. En härlig blandning och alltid finns där ärliga inlägg om livet och det är någonstans där jag landar, att de är så skönt att läsa om hur livet stundtals kan vara. I glädje, sorg, med och motgång.

Ulrikas instagram är nog min topp fem favvo om jag måste välja. Älskar allt.

kollektionsbilder_linen_3_2340x1200

Tipsigt!

Jag har kikat en hel del på tapeter och färger nu i och med att vi renoverar. Har spanat på de HÄR tapeterna men inte klämt och känt förrän nu. WOW dessa måste få ta plats hemma hos oss på ett eller annat sätt. Helt fantastisk linnestruktur och underbara nyanser. Kanske i vårt badrum?

85893552005-tile

Höstmodet!

Ska jag ägna ett eget inlägg till förstås men jag har hunnit kika pyttelite och hittade de här superfina plaggen. Supersnygga jeansen från Gina Tricot hittar ni HÄR och och den mjuka puderrosa tröjan från H&M finns HÄR.

DSC_2037

Älskar!

Älskar oss mer än någonsin. Jag och Carlos träffades för snart 16 år sedan. Kärlek vid först ögonkastet och en passionerad ganska turbulens tid som följde. Den där tiden när man liksom ska hitta varandra och lära känna varandra på riktigt och på djupet. Inget jag saknar faktiskt även om jag såklart tänker på nyförälskelsen med värme. Kärleken är något helt annat idag. Jag får trygghet, omtanke och dagliga skratt. Ingen får mig att skratta som Carlos.

IMG_1656

Blommor!

Trädgården är fylld till bredden. Plockade med den här gulliga buketten till Gotland.

Hoppas ni får en fin varsam start på den här nya veckan i augusti och kan njuta sensommar.

Puss

Julia

8
99

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00