I annonssamarbete med AKADEMIBOKHANDELN

Äntligen skolstart!

En pirrig känsla har landat i mig. Det finns ingenting som är så härligt, förväntansfullt och mer tillfredsställande än skolstart och en ny termin. Jag fullkomligen älskar den känslan och energin är så påfylld efter ett sommarlov. Inte för att jag börjar skolan men känslan har aldrig försvunnit.

Den lilla flickan inom mig väcks till liv och bara jag blundar så känner jag doften av det söta suddgummit och lyckan i att ha hittat det alldeles perfekta pappret att slå in mina böcker med och ha i bänken. Att få börja om, lära mig nya saker och en vardag som tar vid efter ett evighetslångt sommarlov.

Och nu är det snart dags för skolstart! Tänk att jag har tre skolbarn nu. Noell börjar åttan, Elle sexan och Belle ettan. Juno får vara på föris i några år till…

Hos Akademibokhandeln har jag och barnen hittat de absolut härligaste och finaste produkterna inför den nya terminen. Oavsett vad som står på schemat så är det ju både smart och härligt att utrusta sig inför det nya läsåret.

 

Vi tar en titt!

DSC_1640-tile

batch_DSC_1630

batch_DSC_1638

DSC_1654

DSC_1665

DSC_1679-tile

DSC_1683-tile

DSC_1726-tile

DSC_1679

DSC_1678

DSC_1691

DSC_1705

DSC_1725

DSC_1731

Akademibokhandeln har ett brett sortiment av produkter inför den nya terminen. Hyllorna i alla deras 104 butiker är fyllda med ett rykande färskt, färgstarkt och rikt mönstrat skolstartssortiment för precis alla sorters smaker. Så gör som vi, kika in till din närmaste Akademibokhandeln inför skolstarten och införskaffa allt som behövs för en bra skolstart. Fina pennor, praktiska anteckningsböcker, snygga kalendrar och andra oumbärliga studietillbehör.

puss

Julia

 

  1. Vilken fiiiin tapet!!! 😍 vart kommer den ifrån?

    1. juliak skriver:

      Ralph Lauren 🙂 Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..