I annonssamarbete med MAY BEAUTY

Såhär slipper jag oren hud och igentäppta porer!

 

Hej vännerna,

Idag är det dags igen för ett litet skönhetstips!

Jag har väl inte direkt struntat i min hud under sommaren men absolut inte heller rengjort lika noga som jag brukar. Speciellt inte när vi varit iväg hemifrån så min hud tar gärna emot lite härlig hudvård just nu.

batch_DSC_2442

Jag upplever att mina porer lätt blir tilltäppta på hakan, delar av pannan och näspartiet. Porerna har även blivit större med åren. 

 

batch_DSC_2452

Jag har fått prova MayBeautys Incredible Pore Mask som är en lermask som rengör porerna och tar bort överflödig olja och talg samt gör porerna märkbart mindre. Alltså precis exakt vad min hud behöver!

batch_DSC_2457

En lerbaserad mask som innehåller bland annat olja från aprikoskärnor!

DSC_2460

 

Man applicerar masken i ansiktet och låter den torka i 15-30 min. Jag lägger den på mina problemområden som ni kan se men det går fint att ha i hela ansiktet förstås.

batch_DSC_2473

Låter torka och därefter tvättar man bort masken och smörjer in ansiktet med en återfuktande ansiktskräm. 

 

Åh vilken ljuvlig känsla efteråt!

batch_DSC_2507

Huden blir alldeles mjuk och ren med märkbar mindre porer.

batch_DSC_2423

Ett paket som innehåller 8 behandlingar kostar 249 kr men koden juliakpore ger 30 % rabatt och paketet kostar alltså endast 174 kr. Klicka HÄR för att komma direkt till erbjudandet där koden redan är aktiverad.

Jag kan varmt rekommendera den här produkten och är ni inte nöjda får ni pengarna tillbaka!

puss

Julia

  1. Har precis detta problemet med stora porer, och har även fet hy. Själv upplever jag när jag använder masker med lera som torkar ut att huden blir ännu fetare och det vill jag inte 🙂
    Märker du något av det?

    1. juliak skriver:

      Nej det har jag inte upplevt utan ag är noga med att återfukta dagligen x 2. KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..