Separationsångest!

 

DSC_2257

DSC_2246
DSC_2267

DSC_2245
DSC_2269

IMG_1512
DSC_2275

DSC_2247
DSC_2280

 

Separationsångesten är total. Juno skulle ha börjat på föris för länge sedan och Belle på fritids.

Eftersom vår sommar var så oplanerad och jag inte hade den blekaste aning om hur djupt jag skulle falla för Gotland och vårt nya hus så tänkte jag att jobbstart skulle bli sådär i mitten på augusti. Och ja, jag har jobb så det räcker och blir över men förlängde barnens lov så att vi kan vara tillsammans den här tredje gången på Gotland. Oerhört lyxigt att kunna göra så. Även om det innebär en extra insats från min sida så är det värt det alla gånger.

Blir lite ledsen av tanken på att inte spendera hela dagarna tillsammans mer. Älskar vardagen men växlingen mellan sommarlov och vardag blir tuff. Är nervös över hur det ska bli med ny fröken för Belle. Och hur Juno ska trivas på föris nu efter ett så långt lov.

Jag vet att allt brukar falla på plats men jag måste få oroa mig för så fungerar jag. Mitt sätt att bearbeta det hela på.

Men nu. En dag på Gotland. Inga planer alls. Vi tar dagen som en kommer och de dagar är allra mest älskvärda tycker jag.

puss

Julia

 1. Emmy skriver:

  Så är jag också, fint att tänka att det är ett sätt att bearbeta saker. ha det fint, tack för härlig blogg.

  1. juliak skriver:

   Tack för att du tittar in! kram

 2. Maria skriver:

  Ja, det är som det är med förändringar. Oftast blir det ju bra:)
  Jag har också separationsångest, när 16-åringen kl. 22 en kväll säger jag vill byta linje (har inte börjat gymnasiet än) till en linje som är 10 mil från oss. Kunde ju inte somna så lätt den kvällen! Funderingar har funnits en längre tid, men aldrig kommit fram till oss föräldrar. För om den linjen blir aktuell (står som reserv nu), då innebär det ju en flytt till den staden.
  16-åringen själv har ju hunnit bearbeta detta i flera månader, men det här mammahjärtat har ju inte alls hunnit med. Men det blir nog bra till slut! Kram och tack för din fina blogg och instagram.

  1. juliak skriver:

   Åh hoppas ni har landat nu och att allt känns okej. KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..