Vad önskar ni?

IMG_1740

IMG_1736

IMG_1734

 

Godmorgon solstrålar!

Jag har jordens separationsångest och hjärtat gick itu när Juno meddelade att hon vill hem. Istället för att lämnas av på föris.

Men, vardagen är här och jag älskar den av hela mitt hjärta och jag vet att vardagen gör oss gott just nu. Rutiner och längtan.

Nåväl. Innan vi går vidare så ska ni få höra hur jag och Juno hade det igår. Vi åkte ju in till stan för en plåtning på morgonen och i P-garaget oh det började med att bilen blev påkörd. Ingen fara med oss men bilen fick sig en ful repa. Ytterst irri för jag såg redan från början att han absolut inte får plats bredvid min bil…

Därefter småsprang vi till Livly-butiken där vi skulle hålla till. Alltså jag har fått se lite av bilderna och nog för att jag är extremt partisk men Juuuuunoooo vilken liten pärla hon är alltså. Magiska lilla älskling så härliga bilderna blev.

Vidare till Ditte som hade ett hemma event tillsammans med Yves Rochér och de var ett av de mysigaste eventet jag varit på någonsin. Så hemtrevlig och härlig stämning bland alla supervackra och begåvade kvinnor. Älskar att ibland få spendera tid med mina branschkollegor i och med att det ju blir ensamt för det mesta. Vilket i sig är underbart tycker jag. Men ja, sådana här inslag betyder mycket för mig.

Juno som ibland kan visa prov på 2-års manér ( oh gud hjälpe denna arma moder ibland alltså hehe, jag har aldrig upplevt trotsåldern på det här viset ) bestämde när det var dags att vinka hejdå och åka hem.

Och här sitter jag nu. Nyjoggad med en halvmil i benen och huset känns obehagligt tyst nästintill.

Ska fylla min dag med trista administrativa sysslor och unnar mig en eftermiddag av kreativt arbete om det hinns med.

Ok, nu till det som jag egentligen ville ta upp men det blev en liten omväg hit så att säga.

Vill ni önska olika saker som jag tar upp, skriver om och visar er så skriv en liten hälsning så försöker jag få med så många av era önskningar som möjligt nu under hösten.

puss

Julia

 

 1. Hej,
  Gärna ett inlägg om dina fantastiskt fina dahlior!
  Vill veta allt 🙂
  Kanske även lite om alla andra blommor du sår i trädgården. ☘️

  1. juliak skriver:

   Håll ut det är på gång 🙂 kram

 2. Marlene skriver:

  Trädgård, vegetarisk vardagsmat, smarriga kakor/bakverk och loppisfynd är mina favoriter på din blogg. Tycker du är grym på att hitta skatter på loppis. Vet du på ett ungefär vad du letar efter eller blir det mycket impulsköp? Vore roligt med ett inlägg om dina tankar kring detta.

  1. juliak skriver:

   Vad härligt 🙂 Ett loppisinlägg kommer med lite mer tankar kring hur jag tänker och gör. KRAM

 3. Modetips (tex dagens outfit), inredning och hur ni får ihop vardagspusslet.
  Tack för en fantastiskt fin blogg och instagramkonto!

  1. juliak skriver:

   Så får det bli, tack för önskemål! KRAM

 4. Johanna skriver:

  Din klädstil! Hur du tänker när du köper – känns som allt matchar allt! Älskar din klädstil!

  Barnrum! Barnrumsförvaring!

  Och huset på Gotland ☺️

  Ha en underbar dag💕

  1. juliak skriver:

   Perfa, har gjør rubriker av detta som kommer till hösten. KRAM och detsamma!

 5. Elsa skriver:

  Jag tycker du har superfin stil, både kläder och inredning. Jag skulle vilja se mer av dagens outfit, älskar när du lägger upp sånna bilder på insta och vill se mer 😊🙌🏻

  1. juliak skriver:

   Toppen fler dagens outfits blir det! KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..