ANNONS

Fredagshärlig känsla och gårdagens!

/

(Inlägget innehåller två reklamlänkar)

Hej vännerna,

Tittar in och önskar er en glad fredag!

Det blev en varsam och mjuk början på vardagen och jag känner mig väldigt nöjd med veckan som gått.

Det är främst Juno och Belle som jag oroat mig för men de har gått bra. Juno är ju rent ut sagt en riktig ”förisunge” i jämförelse med sina syskon. Trivs fint men blir såklart världens lyckligaste när jag kommer och hämtar på eftermiddagen. Belle har börjat ettan och fått en så bra fröken, så lycklig för det. På morgonen lämnar jag henne allra sist av barnaskaran och vi får en stund tillsammans på skolgården i väntan på att det ska ringa in. Vi hjälps åt att hänga in ryggan och prata lite om ditt och datt. Sån lyx att ha den tiden på morgonen.

Regnet duggar och jag har en härlig känsla inom mig. Helgen är alldeles oplanerad men jag måste nog ta tag i kaoset här hemma. Fullt fokus på vardagen och jobbet. Resten fick liksom vara och det syns…

Ah just ja. Tre dagar på föris och Juno är genomförkyld. Såklart. Trodde dock det skulle bryta ut på söndag men nejdå, en fredagsförkylning blev det. Älskling.

DSC_2529-tile

Igår var det i alla fall härligt soligt och jag drog på mig ljusa jeans och en vit tisha. Snyggt med en helvit outfit tycker jag.

DSC_2576

Vardagsrummet badade i augustisol och en trädgårdsbukett står och gör mig lycklig där på soffbordet.

DSC_2573

Nu när jag ser fåtöljen och soffan så blir jag lite osäker på valet av tyg till sofforna på Gotland. Jag hade tänkt natur, men denna färgen är ju ljuvlig visst? Nåväl. Ingen panik jag ska fundera några varv till.

DSC_2574

Det är förresten rosenskära och blomstermorot i vasen. Älsklingsblommor som jag garanterat sår nästa år igen!

DSC_2578-tile

Byxorna från Lindex hittar ni HÄR och tishan från HM är en gammal en men liknande finns HÄR.

DSC_2535

puss

Julia

8
79

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00