Boktipset!

(Inlägget innehåller en reklamlänk)

DSC_2561

DSC_2502

DSC_2497

DSC_2555-tile

Vet ni jag är så lycklig över det här. Jag läser. Låter kanske lite fånigt men jag har allt varit en människa som har minst en bok på gång. Periodvis har jag läst även som vuxen eller ja som mamma men det är först nu som jag plöjt bok efter bok mer eller mindre.

Min senast utlästa helt fruktansvärt läskiga bok hehe är Vaggvisa som ni hittar inne på Adlibris HÄR.

Egentligen föredrar jag svenska författare och berättelser som skildras i Sverige men denna alltså. Jag är ganska så harig av mig men kunde ändå ta mig genom den trots otäck. Otäck men bra.

Så det var dagens lästips från mig till er!

Ok nu ska jag ordna med lite mysig helgfrukost och sedan blir det storstädarlördag. Barnen är verkligen exalterade…eller inte så värst. Men jag har inte hunnit städa övervåningen ordentligt på evigheter så det är precis vad den här dagen ägnas åt. Jag har gett dispans till Belle och Juno som får se på film, äta lördagsgodis och heja på mig. Några fördelar ska man väl ha när man är en lillasyster och lillasyster så att säga.

Hoppas ni får en supermysig lördag!

puss

Julia

  1. Men herrejösses så ljuvliga bilder på dig vackra människa <3

    1. juliak skriver:

      Meeeeen! KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..