ANNONS

Vi skapar våra barns barndom!

/

DSC_2542

DSC_2568

DSC_2577

DSC_2552

DSC_2536

DSC_2571

DSC_2528

DSC_2572

Sommarlovsminnen. Från den bästa sommaren i mitt liv. Ibland slås jag av att det är jag. Vi. Alltså jag och Carlos som skapar våra barns barndom och hur de ska minnas sommarloven.

En ynnest, ett ansvar, en glädje men även svårt. Ingenting är någonsin okomplicerat eller antingen eller.

Jag minns i alla fall den här sommaren som den bästa i hela mitt liv. Och jag ser så otroligt mycket fram emot en ny period i vårt liv. Med huset på Gotland. Imorgon åker Carlos dit över helgen med en nästan övermänsklig lista på saker som ska göras. Han är den starkaste och duktigaste jag vet om. Jag ska be honom knappa av några bilder så att ni får se hur det ser ut just nu.

puss

Julia

4
77

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00