Vi skapar våra barns barndom!

DSC_2542

DSC_2568

DSC_2577

DSC_2552

DSC_2536

DSC_2571

DSC_2528

DSC_2572

Sommarlovsminnen. Från den bästa sommaren i mitt liv. Ibland slås jag av att det är jag. Vi. Alltså jag och Carlos som skapar våra barns barndom och hur de ska minnas sommarloven.

En ynnest, ett ansvar, en glädje men även svårt. Ingenting är någonsin okomplicerat eller antingen eller.

Jag minns i alla fall den här sommaren som den bästa i hela mitt liv. Och jag ser så otroligt mycket fram emot en ny period i vårt liv. Med huset på Gotland. Imorgon åker Carlos dit över helgen med en nästan övermänsklig lista på saker som ska göras. Han är den starkaste och duktigaste jag vet om. Jag ska be honom knappa av några bilder så att ni får se hur det ser ut just nu.

puss

Julia

 1. Annica skriver:

  Spännande med ett nytt ”kapitel” och nya utmaningar. Har ni inte båten kvar? Du är också stark som tar hand om hushåll, jobb och 4 barn utan klagomål när mannen är iväg 😀

  1. juliak skriver:

   Nej den användes lite för sällan kände vi. TACK! Behövde den peppen idag. Kram❤️

 2. C skriver:

  Jag hörde en gång någon som sa att man kan se barnens barndom som en film där föräldrarna är regissörer. Tyckte det var fint på något sätt. Försöker tänka så och att jag vill att deras film ska vara en lycklig film. Stressiga mornar blir genast mysiga med lite lugn musik, tända ljus och en lugn frukost. Vi hade också vår första sommar på vårt landställe och barnen och vi njöt. En av våra pojkar sa igår kväll när vi skulle sova, mamma vilken sommar vi hade. Bästa för mamma hjärtat

  1. juliak skriver:

   Åååh DET var fint beskrivet och åååh vilka ord från din son. Behövs inget mer av livet liksom. KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..