Lördagsmyset!

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

Hej hjärtan!

Så himla mysigt med helg. Jag tvingar mig till ett lugnt prestationslöst tempo. Låter kanske inte så svårt men jag har då svårt med det. Ska hela tiden göra saker som leder till ett resultat. Lever väldigt målinriktat vilket ju såklart är bra i många avseenden men gårdagen tog knäcken på mig. Och jag behöver helgvila.

De två senaste dygnen har andra människors beteende, beslut och sätt att bemöta mig på påverkat mig något enormt. Man är olika. Och i regel kan jag ta det, och gå vidare. Men just igår blev det typ förödande. Och jag tror att min reaktion ( grät hejdlöst och mådde riktigt dåligt utan att lyckas vända känslan ) blev så stark på grund av att jag helt enkelt inte orkar EN endaste grej som är utöver det jag verkligen måste. Förstår ni hur jag menar. Jag är inte utmattad. Tvärtom, känner mig energisk, inspirerad och känner att livet är älskvärt. Men klarar helt enkelt tydligen inte av att hantera problem som orsakas av andra. Just nu.

Okej lördagstankarna. Idag var det ju en helt ny dag tack och lov. Och vi har haft en riktigt älskvärd lördag.

Lotta på Bråkmakargatan, sprakande brasa, Råda Korset ( lämnade in kläder och ska göra det varje vecka tills jag rensat färdigt ) trädgårdbukett, lördagsgodis och en dag som vi tog som den kom.

Nu ska jag visa er en favoritoutfit just nu som jag har på mig ofta. Vita jeans med vit tröja.

batch_DSC_2908-tile

batch_DSC_2912

batch_DSC_2931

batch_DSC_2922

DSC_2882

batch_DSC_2933-tile

batch_DSC_2897

batch_DSC_2904

batch_DSC_2912

 

Och här kommer lite klickbar shoppinginspiration med samma känsla.

batch_collage lördag

Lampa Åhlens

Blomstermorot från min trädgård ej till salu hehe. Men hade gärna velat ge er varsin bukett!

Ryamatta Ellos

Loungestol Ellos

Väska H&M

Tröja Lindex

Ballerinas Flattered

Jeans Gina Tricot

Tröja Gina Tricot

 

Ta hand om er. Och TACK för att ni spenderar tid här inne hos mig.

puss

Julia

 

 1. martha skriver:

  🍏nice, thank

 2. Sofia skriver:

  Var är din tröja ifrån? Så fin!

  1. juliak skriver:

   Gammal från Arket 🙁

 3. Petra skriver:

  Hallow, så fint kollage. Den fina vita ribbstickade som du har på bilden, vart kommer den ifrån ?
  Såååå fin !!!
  Tack för fin blog <3
  Hälsningar från Kalmar

  1. juliak skriver:

   Den är gammal från Arket 🙁

  1. juliak skriver:

   Tack för omtanken, kram!

 4. Anna skriver:

  Så jobbigt när andra människors beteende påverkar sådär, vet precis hur det känns! Inmålad i ett hörn…av någon annan! Usch!

  Men älskar sina ärliga inlägg om stort och smått och detta inlägg speciellt. Även klickbar inspiration mitt i allt, inredning och mode är aldrig fel.
  Hoppas känslan lättar för dig!
  Kram A

  1. juliak skriver:

   Ja men exakt precis så ju. Glad att du uppskattar. KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..