ANNONS

Min träning, och de allra skönaste träningskläderna!

/

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

DSC_3182

DSC_3169

DSC_3110

DSC_3066

DSC_3031

DSC_3089

DSC_3158

DSC_3113

Får jag lov att presentera. Världens skönaste träningskläder, någonsin. Jag lovar.

Jag har då aldrig någonsin ägt skönare träningskläder i hela mitt liv.

Leggingens är de allra mjukaste man kan tänka sig med riktigt hög midja och de är så följsamma. Jag kan tycka att just tights har en tendens att smita åt lite väl hårt alternativt hasa ner under träningen. Men dessa. Wow! Så pass att jag måste införskaffa mig ett par svarta också. De jag har på mig är snyggt gråa.

Toppen med en fin v-ringning fram och det sköna linnet är också mina nya favoriter i min träningsgarderob.

Märket är svenskt och heter Tryst och HÄR hittar ni plaggen. Mina tights finns HÄR, linnet HÄR och toppen HÄR.

Jag tänkte att vi skulle prata lite träning också nu när jag är inne på ämnet. Flera av er har efterfrågat tankar, tips och pepp. Så här kommer mina tankar och bästa tips.

Varför?- Jag joggar uteslutande för att mitt inre behöver det. Jag vill ha energin den ger mig. Jag vill ha lugnet, inspirationen och den härliga känslan inuti mig. Därför joggar jag.

Tid? – Jag lägger 30 minuter på min träning ungefär. Det tillkommer ju dusch och lite uppvärming och nedvarvning i bästa fall också men ca 45 min totalt med allt.

När? – Så ofta jag kan. Just nu nästan dagligen. Det är ju en ganska liten del av dygnet som går åt och det är väldigt väl investerade minutrar för mig.

Komma igång? – Finns inga genvägar. Bara att sätta fart. Mitt tips är dock att varsamt smyga in en ny vana tills den sitter. En pangstart brukar oftast leda till ett pladask så småningom. Små mål, som man sedan når och sedan kanske man är redo att sätta upp nya. Om man vill. En regelbunden vana precis som att borsta tänderna är så jag ser på saken.

Pepp? – Musiken och drivet att nå i mål är min pepp. Målet ger ju en så  härlig känsla i kroppen. Man ångrar aldrig en joggtur och jag tror att det är samma lika vad man nu än tränar.

Vad? – Det man tycker om. Jogga, styrketräna, jympa, simma, promenera. Vadsom. Så länge man tycker om det. Annars är det inte hållbart långsiktigt.

Mina små långsamma regelbunden joggturer ger mig så så så mycket. Vill aldrig vara utan. Jag har inga distans eller tidsmål uppsatta alls utan vill röra på mig i ca 30 minuter. Mitt inre får en bättre balans, mina tankar får under de stunderna flöda fritt och min kropp känns ganska okej liksom. Den orkar det jag vill att den ska orka. Jag ger den i alla fall de bästa förutsättningarna för det.

Hejja alla er som är i tankarna med att komma igång. Idag är en jättefin dag för det!

puss

Julia

1
72

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00