ANNONS

Sista sucken…

/

DSC_3038

DSC_3039

DSC_3041

DSC_2905

DSC_3042

I trädgården just nu. Snart tar hösten vid på allvar och frosten nyper tag om sommarens all skönhet.

Alltså jag kommer att sakna trädgårdsbuketterna något enormt. Hur gör ni? Köper snittisar precis som alltid? Eller kanske börjat fundera lite kring vad som är rimligt egentligen att sätta i vasen en novemberfredag.

Jag är kluven. Vill egentligen endast plocka egna blommor från min trädgård och vara utan resten av året.

Samtidigt så älskar jag ju blommor och ibland vill jag med hjälp av dessa förstärka en känsla när jag fotar jobbrelaterat.

Jag tänker att julblommor vill jag absolut inte vara utan. Dispans i december. Men i övrigt ska jag verkligen försöka låta bli. Kanske går det åt fanders men jag ger det ett försök i alla fall. Och ska jag köpa blommor så vill jag gärna lägga slantarna på en bukett som står sig, allra helst även i torkad form.

Men tills dess, njuter jag av mina skira doftande luktärtsbuketter.

Njut dagen! Jag ska susa iväg med Belle till tandis och sedan väntar en jätterolig arbetsdag på mig. Så pepp. Stadspuls, älskvärda kollegor samarbetspartners och en så härlig dag som bara ligger där framför mig.

puss

Julia

2
71

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00