ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Dermosil

Skönhetstipset!

/

DSC_2950

DSC_2993

DSC_2999

DSC_2966

DSC_3010

Godmorgon hjärtan!

Fredag ju. Hur härligt? Känns så skönt efter en riktigt intensiv vecka. Har en del jobb att jobba undan i helgen men mest ska vi mysa och vara lediga.

Jag har bråda dagar på Instagram just nu med väldigt många fina samarbeten och vill gärna tipsa vidare er här inne.

Dermosil har hängt med mig ett bra tag nu och jag fullkomligen älskar produkterna. Snälla, skonsamma och inte testade på djur. 🐰Känns skönt att barnen också alldeles tryggt kan använda produkterna.

Årstidsväxlingar brukar kräva en liten extrainsats när det kommer till hudvård och just nu använder jag Dermosils Body and Mind-produkter. Supersköna efter min morgonjogg men passar lika bra en mysig söndagskväll när jag vill ta hand om mig själv lite extra.

Kropps- och ansiktskrämen gör min hud mjuk och bibehåller fuktbalansen. Så himla bra för jag är ju en riktig torris särskilt om hösten och vintern. Ett extra plus är den magiska doften av grapefrukt och mild ingefära.

Just nu får du 15% rabatt på hela sortimentet i Dermosils webbshop. Gäller fram till 6/10 med koden julia15. HÄR hittar ni butiken.

Okej vi ses snart igen. Nu ska jag få iväg alla älsklingar till föras och skola. Därefter väntar en fullspäckad dag med bland annat fotografering.

Sköt om er!

puss

Julia

0
39

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00