ANNONS

Måndagslistan!

/

(Inlägget innehåller en reklamlänk)

Hej hopp nya septemberveckan!

Hoppas er helg var härlig? Det var min. Vi tar en titt. I en måndagslista förstås!

Helgen som gick!

IMG_2005

Fylldes med vintagefynd. Hämtade hem rullvagnen jag paxat hos Vintagevrån. Blev även en spegel. Älskar speglar utan ram alla mest.

IMG_2008

Nybadad älsklings-Juno som hade fredagsfeelis. Den känslan är det inte mycket som slår.

IMG_2011

Lördagmorgon med önskefrulle. Belle ville ha fruktsallad med kokosgrädde. Inte mig emot, älskar det. Gärna med knapriga nötter och lite agavesirap. Ooooh!

IMG_2015

Jag bakade en lördagskaka för vi väntade förmiddagsfikagäster minsann.

IMG_2016

Isabelle fick plocka sig en helgbukett i trädgården. Älskar när människor älskar blommor lika mycket som jag själv. Man förenas i ett blompirr så att säga.

IMG_2023

Vi fikade och pratade om livet.

IMG_2017

Isabelles bukett. Fin visst?

IMG_2021

Min! Fy vad jag kommer sakna detta. Men det bästa är att snart börjar planeringen för nästa år. I november är det dags att köpa luktärtsfrön och då kan man ju faktiskt säga att startskottet inför nästa odlingsår gått. Underbart!

IMG_2022

Där står buketten och gör mig pirrigt lycklig varje gång jag ser den.

IMG_2024

Vi hann gå på ett kalas hos vänner också och jag fick gullig present också. Har ju fyllt år. En tvål med ditt av ros. Rosdoft är min bästa doft nämligen.

IMG_2025

Elle hängde med sin vän helgen lång. Här är de i stallet hos bästisens häst.

IMG_2010

Såhär ser det ut när jag tittar på Elles blodsockervärden i min telefon. Mätaren på hennes arm ger mig hennes värden dygnet runt. Ett fantastiskt hjälpmedel. Här ser man också tydligt hur. Mindre fantastiskt är hur pass rubbad nattsömnen blir för mig. Gick och la mig runt 2.30 snåret då jag ville få ordning på det höga blodsockret. Elle märker inget av de hela iaf bortsett från nätter när hon är låg förstås. Då måste hon äta/dricka socker för att få upp värdet. Varje varje varje dag. Man kan aldrig ta ledigt från det här, varken på dagen eller natten.

IMG_2019

Spännande bild från Gotland. Ett stycke kulram hittades vid rivning av taket hos oss.

IMG_2013

Och på tal om taket. Man skulle kunna beskriva vårt hus som luftigt i alla fall. Ute möter inne på ett spännande sätt haha. Hejja Carlos. Han är den duktigaste jag vet om.

IMG_2006

Och ännu en liten loppisskörd.

DSC_2350

Jag!

Finemang skulle jag vilja säga. Skön känsla. Är pepp på en härlig arbetsvecka och känner att läget är under kontroll. Mycket att stå i förstås men ändå en fin känsla sådär.

DSC_2577

Älsklingar!

Förkylningstiderna är här. För att stanna till maj ungefär? Bara att härda ut.

DSC_2893

Veckans planer:

Jobba undan samarbeten. Det är granola ( så himla glad för det samarbetet ) och boktips bland annat. Börjar känns att mina agenturer är pålästa och känner mig. Jag får nästan uteslutande förslag på samarbeten som känns klockrena numera. Underbart!

Fylla bloggen med höstig inspiration. Det blir recept på en gryta, kläder, inredning, skönhet och trädgård. Ungefär som vanligt med andra ord.

Dejt med Carlos. Längtar.

Trädgårdsfix – har inte hunnit varken peta ner lökar eller höststäda. Börjar bli brådis nu ju.

En ledig dag! Jag var ju helt ledig i lördags och det var magiskt. Är ju en sådan som småjobbar så fort jag får chansen så jag har bestämt åt mig själv att varje vecka blir de minst en ledig dag.

Jogga – bra flyt fortfarande.

DSC_3038

Drömmer om!

Nu när innesäsongen är här så retar jag mig på en del grejer hemma. Typ våra köksgolv, färgen på väggarna och så vidare. Golvet är ett för stort projekt men väggarna kanske…? Ja lite uppfräschning helt enkelt hemma.

DSC_3066

Tipsigt!

Jag tipsade förra veckan men tipsar igen. HÄR inne hos Trist hittar ni de allra bästa träningstajtsen. Jag lovar. Mycket annat snyggt också förstås men tajtsen är absolut nummer ett. Tätt efter kommer toppen.

DSC_2164

Tacksam över!

Allt. Finns inte mycket jag skulle vilja ändra på i livet just nu. Sådant jag vill ändra på är omöjligt att ändra. Går inte att påverka. Så att känslan är att jag är tacksam för livet just nu som det är.

Ha nu en riktigt härlig start på veckan. Så ses vi snart igen.

kram

Julia

0
88

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00