I annonssamarbete med AKADEMIBOKHANDELN

Höstens allra härligaste gåvor!

 

Hösten är här och innemyset kan börja från och med nu. Läsning, spel och pyssel är något jag mer än gärna fyller våra lediga stunder med. Det finns så mycket att älska med hösten tycker jag.

Och på tal om det, under hösten vankas det många gånger kalas, festligheter och tillfällen att få ge bort uppskattade presenter.

Det är ju det allra härligaste ändå. Att få ge bort något uppskattat. Och det behöver inte vara ett särskilt tillfälle ens tycker jag. Ibland vill man bara få lov att visa sin omtanke, uppskattning och kärlek.

Bara sådär.

Min allra bästa butik för att handla presenter på är Akademibokhandeln. Sortimentet är så härligt och jag tycker att kombinationen av en bok och något mer är det mysigaste som finns i presentväg.

DSC_2949-tile

Och ibland får man faktiskt även ge sig själv en present.

dsc_3001-2 blog 2

 

 

Den här boken har jag önskat mig sedan den kom ut så det fick bli en höstpresent från mig till mig själv.

DSC_2972

Här ser ni Elles höstpresent.

Akademibokhandeln erbjuder förstås ett brett sortiment av böcker men där finns så mycket mer än just bara böcker. Faktiskt mitt allra bästa ställe för inköp av presenter.

dsc_2955-2 blogg 1

 

Här har vi den perfekta lilla presenten som är spännande, rolig och lärorik. Väldigt mysigt att ge bort som en helgpresent eller varför inte till höstlovet?

DSC_2962

Och små gulliga tatueringar! Också det en rolig present. Eller att stoppa ner några i kalaspåsen när det vankas barnkalas.

dsc_2021-tile

Här har vi något riktigt spännande som man kan hålla sig sysselsatt med i en halv evighet kan jag lova. Den optimala present till den som är sådär tekniskt finurligt lagd ni vet?

dsc_1474-tile

Ett kulbanesystem där man bygger alldeles egna världar av kulbanor. Med de olika byggelementen skapar man en fartfylld bana som kulorna rullar i mål på. Systemet kan göras i princip oändligt stort med utökningar och man har garanterat gett bort ett gränslöst bygg- och spelnöje.

 

 

Akademibokhandeln har fyllt hyllorna i sina över 100 butiker med läsupplevelser, pyssel, spel och de perfekta presenterna för alla tillfällen.

Med landets mest välsorterade sortiment när det kommer till sällskapsspel så finns det med all säkerhet något som passar precis alla. Från spel till våra allra minsta älsklingar till mellanålderspel, familjespel och avancerade strategispel. Själv håller jag mig till det där med familjespel och pussel pjuh…

Under perioden har Akademibokhandeln vändagar i alla sina butiker. Som medlem i Akademibokhandelns Vänner får man alltså 20% rabatt när man handlar för över 250 kr. Erbjudandet gäller 26-29/9.

Puss

Julia

 1. S skriver:

  Om du tycker om ”Svenska hjältinnor…” så vill jag tipsa om en serie böcker jag såg på våran lokala leksaksaffär. Fanns också på Akademibokhandeln; Det är Isabel Sanchez Vegara böcker Små människor, Stora drömmar. Om kända kvinnor, skrivna utifrån när de var små flickor. Fanns nån bok skriven om pojkar också som blev stora…
  Jag hade kunnat köpa dom bara för att dom är så fina, som prydnad🙂
  Du har ju huset fullt av små människor med stora drömmar!

  Ha en fantastisk fredag och skön hösthelg!

  1. juliak skriver:

   Tusen tack ska kika på de. KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..