Måndagslistan!

(Inlägget innehåller en reklamlänk)

Hej hjärtan,

En liten måndagslista den allra sista septemberdagen.

 

Helgen som gick!

IMG_2082

Trädgårdsbukett till Isabelle som var fredagens lunch och loppisdejt!

IMG_2083

Ett farväl till Dahliorna.

IMG_2085

Lördagslunch till småhjärtan.

IMG_2086

Loppisskörden från Röda Korset och Bästa Binge. Min favorit är Junos tröja. Och ljusstaken med plats för ett stort ljus som ska få stå på köksbordet i adventstider.

IMG_2087

Helgjobb – samarbetsfotografering.

IMG_2088

Söndagskakan i skördetider. Torkar bär, frön och blommor just nu.

IMG_2089

Söndagslunket.

IMG_2090

Vi spelade och spelade. Mysigaste hemmagrejen. Sällskapsspel.

DSC_3030

Jag!

Jag mår sådär. Berättade ju för er förra veckan och läget är detsamma. Försöker vända känslan mest hela tiden men ja, just nu är det så. Vet ATT det vänder men inte när. Däremot njuter jag av lyckliga stunder som jag upplever varje dag. Belles varma kramar, känslan efter joggturen, tanken på Gotland och så. Det finns mycket att vara glad för i det stora hela ändå.

 

batch_DSC_3155

Älsklingar!

Alla krya! Carlos hemma och jobbar på med sitt vanliga jobb. Att fixa med taket på Gotland funkar inte vid regn så en litenpaus tills bättre helgväder väntar.

 

batch_DSC_3187

Veckans planer:

Skogen och joggturer – Jag måste tanka energi. För just nu har jag så mycket att stå i med många deadlines och samarbeten som ska publiceras vilket kräver sitt.

Presentera härliga samarbeten med tips på tjänster, en mysig bok och ett gott frukosttillbehör.

Beta av en grej som jag skjutit på orimligt länge och jag mår pest av att skjuta på saker och gör nästan aldrig det. Ska bli skönt att få det ur världen ( papparelaterat ).

Jobba – har en lång lista att beta av men läget känns under kontroll.

Få ner alla lökar i jorden så att våren blir blomstrande. Våren är ju ändå där, bakom hörnet.

 

DSC_2716

Drömmer om!

Just nu drömmer jag mest om en lite bättre balans. En del saker kan jag påverka själv och andra saker är bara som de är. Livet liksom. En ytlig dröm som jag tänker förverkliga är att köpa den HÄR collegetröjan från Gina Tricot. Kanske inte så mycket jag egentligen stilmässigt men vill ändå ha den. Kanske just därför.

batch_DSC_3002

Tipsigt!

Missa nu inte den HÄR ansiktsmasken. Avslutade min helg med den och fullkomligen älskar resultatet. Nu börjar torrisperiden nummer ett för min hud…

DSC_2378

Tacksam över!

Mina barn. På alla vis. Det är ta mig tusan inte enkelt att vara mamma i alla lägen. Allt annat är lögn. Men jag är oändligt tacksam för mina fyra alldeles fantastiska barn.

 

Ha en fin start på veckan och ta hand om er!

puss

Julia

 1. Aggie skriver:

  Åh, de är inte lätt när det skaver sådär! Jag hade en period tidigt i våras när jag bara ville flytta, inte flytta göra om hela huset, osv. Ville vända upp och ner på allt, fast ändå inte egentligen. Så himla svårt! Kan det va nåt me åldern, barn som blir äldre? Kan nästa få panik för att Milo får lova att ta moppe kort om 5 år!!! Ska han ut och festa då liksom?! Jag va ju 15 när jag festade första gången… åh, herregud!

  Milo sa att han ville flytta till Gustavsberg igen, fick dåligt samvete som tusan! Sen visade det sig att han saknade smoothie från Naked juice bar 🤣 och ville bo nära Nacka forum, så han kunde få de ofta. Hahaha! Vi gör ju smoothie hemma och så ofta, men tydligen kan de inte mäta sig me deras smoothies 🤣

  Just barn biten och tankar om förhållningssätt, frihet osv är super intressant en skrev här tidigare!
  Massa kramar från Gotland✨

  1. juliak skriver:

   Tror liksom det här är livet helt enkelt. Känner också nu när två av fyra barn snar kliver in i en mer vuxen värld att ja, då blir de nog naturligt en form av kris eller vad man nu ska säga. Så stora liksom och man får en annan slags oro.

   Tycker ert beslut om Gotland var det bästa ever. Hoppas vi kan ses snart. Till våren garanterat. KRAM

 2. EH skriver:

  Blir så inspirerad av dig och har läst din blogg i många år! Är en sådan som går in några gånger i veckan hos dig och läser och blir alltid inspirerad och får en mysig känsla! Skulle önska ett inlägg över hur du hanterar just det här med barn och uppfostran! Tänker att du borde ha många bra tips som fyrbarnsmamma och har gått igenom tvåbarnstrots i kombination med tonåringar! Hade varit intressant o veta hur du hanterar sådant!

  1. juliak skriver:

   Åh vad glad jag blir. Hmm tycker de är så så svårt ärligt talat. Är ju liksom förstagångstonårsmamma och i allra högsta grad osäker. Och vet inte om jag gör rätt eller fel…Men ja, kan kanske skriva några rader om det framöver. Är ju något jag tänker på dagligen. KRAM

 3. Frukosttipset låter väldigt intressant. Äter alltid pauluns supergröt på morgonen . Kram

  1. juliak skriver:

   Och jag äter alltid granolan på kvällen sedan många år 🙂

 4. Sofia skriver:

  Så fin han är Noell 😍 ha en härlig måndag! Kram

  1. juliak skriver:

   Jaaa de tycker jag med 🙂 KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..