ANNONS

Fredag och en ny gullig topp!

/

(Inlägget innehåller två reklamlänkar)

IMG_2000

IMG_2001 gina topp 2

DSC_2992 gina topp 2

DSC_2985

Godmorgon hjärtan!

Fredag ju. Ska bli ungefär hur mysigt som helst med helg. Siktar på god mat, spel och svampskogen.

Kikar mest in för att önska er en härlig fredag och visa er min grönblommiga gulliga topp från Gina Tricot! Fin visst? HÄR finns den. Jeansen är favvisar sedan länge. HÄR finns de.

Idag ska jag till tandis med Noell och sedan får jag lite fotohjälp av Karin. Och så hjälper jag henne. Det är så skönt att få hjälp med att knäppa av bilder på mig ibland. Barnen och Carlos hjälper såklart till men jag vill minimera helgjobbandet så mycket det bara går. Perfekt med en branschkollega tvärsöver vägen.

Okej, en dag av mysigt jobb väntar. PUSS och ta hand om er!

3
76

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00