ANNONS

Måndagslistan

/

Hej hjärtan och hej strålande vackra oktobermåndag!

Jag sitter vid köksbordet som är dagens kontor och bokstavligt talat tittar på när färgen torkar. Vi har ett pågående köksprojekt ( visar mer snart ) och jag hade helt hundra bestämt mig för en färg och även införskaffat den. Och nu har jag hunnit ångra mig. Tror jag. Vårt kök är klurigt. Ena delen får ganska lite dagsljus och upplevs som mörk. Nåväl, ska nog landa i ett slutgiltigt beslut snart och så ska jag såklart visa er hur det blev.

Måndag och en liten måndagslista såklart!

Vi börjar med helgen som gick!

39567577-F0F0-454D-9590-FE99687AA400

Lördagen var en alldeles ledig dag. Jag har ju börjat boka in minst en helt ledig dag varje vecka och ungefär två halva så att det blir ett hållbart tempo för mig.

Jag fyllde min lediga dag med så mycket mys. Bland annat tid ute i trädgården. Det är slutet på skördetiderna nu.

039928CA-C6C0-4040-90E7-26F2CCBCD0C4

Jag petade ner alla vårlökar i gräsmattan och rabatter. Vitlök i kökslandet.

IMG_1119

Besök av bästa Isabelle med sin man. Så lycklig att hon finns i mitt liv. Ni vet när man träffar en människa i vuxen ålder som man bara direkt håller av väldigt mycket. Ingenting som sker var och varannan dag direkt. Vi tog en liten prommis i omgivningarna så att Juno skulle somna men tji fick jag. Det syns ju nästan å bilden att här ska minsann inte sovas.

0%7ubpIsSpS3axqmcd5QHg

Ännu mer skördetmea och jag la ett äpple i korgen så att tomaterna ska mogna lite snabbare. Carlos gillar att äta de sådär dock. Måste var hade libanesiska generna tänker jag…surt ju!

%OoQh3GbQzmTAymKt9B9%g

Söndagen spenderades bland annat i svampskogen. Äskar skogen av hela mitt hjärta.

dtmYqCKwRiSYy8kktd1e9g

Ser ni Juno?

1cJM0TAWTQuWCSWdFKXKVA

Älskade!

batch_DSC_3135

Jag!

Det är väl okej typ. Kämpar på med känslan av att livet ibland känns vilset och övermäktigt men den här perioden är nyttig. Jag är säker på att jag landar mjukt och tryggt snart. Det känns som att jag är på rätt väg.

batch_DSC_3116

Älsklingar!

Allt fint. Snart firar vi Noells 14-års dag och festplaneringen pågår för fullt. Ja kalastiderna är ett minne blott sedan länge!

DSC_2138

Veckans planer:

Jobb – jag har en ny grym redovisningskonsult och jag måste få kollen på ett nytt system för mig och jag bävar alltid sådant. Administrativt arbete är inte min kopp men måste ju betas av ändå.

Ännu mer jobb – Fotar och filmar ett par samarbeten på temat inredning, underhållning och kläder.

Frisören – klippa toppar och sätta en toning i håret. Längtar.

Luncha med en vän som jag inte träffat på länge.

Jogga – Jag är fortfarande inne i ett bra joggflöde och joggar i princip varje vardagsmorgon. Bästa starten som sätter en bra stämning för arbetsdagen.

Få ordning hemma – Kaoset är ett faktum just nu. Blir lite så när man ska göra om hur lite det än handlar om så ställs saker på fel platser och allt blir snabbt en enda röra. Målbilden är att ha allt i ordning till på torsdag.

DSC_2202

Drömmer om!

Ett lugn inom mig. Som accepterar sådant jag inte kan förändra. Och landar i livets gång. Ni får stå ut med mitt inre kaos just nu som jag nämner titt som tätt. Men jag tror också att jag vet varför de är såhär nu. Mitt minne är för övrigt riktigt dåligt så ibland blir de upprepningar…ledsen för det. Men jag hade ett överlevnadsår 2018. 2019 handlar om att landa. Och det är inte så himla lätt.

b (8)-tile

Önskar mig!

Just nu är det alltså helt och hållet fokus på värme, mys och mjukhet. Inifrån och ut. Förra årets tofflor har jag tassat sönder. Gissar inte på dålig kvalité utan snarare att jag springer runt vääääldigt mycket om dagarna här hemma. De HÄR tofflorna och den HÄR pläden från Ellos skulle vara grädden på höstmyset.

DSC_3113

Tacksam över!

Min kropp. Den har fått vara frisk i 38 år utan smärtor. Onormala smärtor alltså. Att föda barn gör ju ont såklart till exempel men ni förstår hur jag menar. En fungerande rygg, mage och ja hela kroppen. Den orkar med allt den måste. Oändligt tacksam för det även om man såklart anpassar sig utifrån de förhållanden man har. Men påminner mig nu och då om just detta för det är ingen självklarhet ett endaste dugg.

Okej, käraste bloggvännerna. Jag önskar er ren fin och varsam start på veckan. Ta hand om er!

puss

Julia

0
84

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00