ANNONS

I köket just nu!

/

DSC_3095 köksfärg

Godmorgon hjärtan!

I köket just nu. Uppfräschning av väggar, en höststädning ( rens av alla skåp och skrymslen samt städning ) och lite höstpiff. Jag drömmer om nya luckor alternativt nylagade med nya beslag, tapeter i ena delen av köket och slipade golv som lutas av och oljas in.

Vi får väl se. Men tills dess, ommålning av väggar, doften av såpa och höstpiff. Och juste, en ny diskmaskin. Den gamla har gjort sitt.

Glömde en till detalj, valet av färg. Har redan redan valt färg en gång och var tvärsäker. Blev tvärfel skulle man kunna säga. Så nu gäller det…Kommer inte att ha hjärta att be Carlos måla om köket två gånger på två dygn så att säga.

Vilken tycker ni är finast? 1, 2, 3 4, 5 eller kanske 6:an?

PUSS

Julia

14
89

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00