Det här ser jag fram emot!

DSC_3060

DSC_3064

DSC_3090

DSC_3082

DSC_3079

DSC_3077

 

DSC_3074

DSC_3072

DSC_3070

DSC_3067

När mina ungefär en sisådär 350 nya vårlökar blommar till våren. Och må varendaste liten sork hålla sig undan mina lökar.

Jag skippar en sortlista nu. Känns som i det senaste laget eller? Jag gör en till våren när de blommar så kan namn paras ihop med bilder också. Blir lite roligare och ett inlägg att spara till höstens trädgårdsbestyr.

Fredag och jag har en ganska så härlig dag framför mig. Eller nej, en helt underbar faktiskt. Ibland när jag har mycket helgjobb framför mig så ser jag till att göra fredagen lite extrahärlig. Åker på inspirationsrunda, äter en ordentlig lunch, träffar någon jag tycker om och tar hand om min kropp.

Idag ska jag faktiskt simma en stund. Jag älskar ju inte badhus men tänker att tidig fredagsmorgon borde fungera. Får blunda och njuta av hur kroppen får röra på sig. Efterföljande bastu och ett frisörbesök. LYX!

Glad fredag mina fina fina. Så glad att ni är här.

puss

Julia

 1. Sofia skriver:

  Så glad att din blogg finns 🤗
  Den bästa ❤

  1. juliak skriver:

   Vad GLAD jag blir. Tack. Hoppas du får en fin söndag! kram

 2. Camilla skriver:

  Vilken mysig dag du har framför dig, perfekt sätt att starta upp helgen!
  Tack för all inspiration du gett under veckan!

  1. juliak skriver:

   Tusen tack. Ja de var så enormt härligt att ha den stunden i fredags. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..