ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Fristads

Såhär jobbar vi!

/

DSC_3277

Hemma hos oss jobbas det på.

DSC_3297

Huvudansvarig för arbetet. Sedan 2004. Inte så dumt alls och det har verkligen blivit många års erfarenhet samlad nu för Carlos genom alla våra projekt. Så himla snygg i den ljusbeiga fleecejackan.

DSC_3260-tile

Jag är mest delaktig i projektplaneringen och är ett trevligt sällskap. Om jag får säga det själv…

DSC_3299

Vi är ett bra team helt enkelt. Och kan ni tänka er. Alldeles snart är det prick 16 år sedan vi träffades. Kärlek vid första ögonkastet och så…

Ganska svindlande tanke att vi delat vårt vuxna liv tillsammans.

DSC_3279

Jag ligger väl inte direkt heller på latsidan men har mitt fokus på lite annat än själva genomförandet av byggprojekten. Trädgården till exempel. Mitt bästa.

DSC_3303-tile

Och för att kunna genomföra våra byggprojekt, trädgårdsfix och allt som vi nu tar oss för så är bekväma, praktiska och sköna kläder oerhört viktigt. Carlos är ju dessutom en professionell hantverkare så för honom är funktion och hög kvalité superviktigt.

På oss har vi kläder från Fristads. Fristads grundades 1925 och är Sveriges största tillverkare av arbets- och fritidskläder. De erbjuder det bredaste sortimentet som finns med flest storlekar och modeller. Kläderna är högkvalitativa och funktionella.

Vi gillar klassiska, bekväma och hållbara kläder som ni kan se och för att hitta era egna favoriter klickar ni vidare till Fristads hemsida som finns HÄR. Plaggen kan köpas via återförsäljare eller deras e-handel.

HÄR finns Carlos fina jacka och HÄR finns de mjuka sköna byxorna. Mina byxor hittar ni HÄR och klassiska fleecen som ni säkert känner igen ( älskar ) finns HÄR.

puss

Julia

1
46

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00