En kärlekshistoria…

DSC_3135

DSC_3132

Hand i hand. Tillsammans. Kärlek vid det allra första ögonkastet för snart 16 år sedan.

Den första tiden var passionerad. Men också turbulent. Vi grälade en del under den allra första tiden. Innan barnen. Vi hittade varandra på det sättet. Vi lärde känna varandra och det var en början på vårt liv tillsammans på riktigt. Med avsevärt mycket mindre gräl. Det är ju ungefär det värsta jag vet om. Undviker så långt jag bara kan. Men visst, det hör till livet också. Men att gräla bort ett liv är slös. Vår energi behövs till annat.

Jag hade aldrig i hela hela mitt liv kunnat ana att jag den där kvällen när jag med krossat hjärta gick till ett av de tristaste uteställena i stan med en väninna skulle träffa min framtida man. Tanken var en massa tjejsnack och under inga omständigheter några killar.

Men så stod han där. Jobbade där. Min framtida man och far till våra fyra barn. Jag skulle ju knappt ha några barn ens. Och jag gissar på att han inte heller någonsin hade kunnat föreställa sig att träffa sin livs kärlek där.

Vi bytte aldrig nummer den där första gången. Men jag kunde inte sluta tänka på honom. Så några dagar senare på Nyåsafton gick vi dit igen. Carlos var där. Och vid midnatt när klockorna ringde in det nya året gav jag honom en puss…och sedan dess är det vi.

Carlos är min allra bästa vän. Vi är olika men delar grundvärderingarna. Det viktigaste. Och vad vi vill fylla vårt liv med nu och sen. Han är den allra mest positiva människa jag känner och det är något jag verkligen lärt mig av honom. Att se livet från den ljusa sidan.

Okej jag skulle kunna fortsätta i en halv evighet men Juno är hemma med höstblåsor lilla hjärtat. Bäst att jag passar på med mina måsten under tiden hon vilar.

puss

Julia

 1. Sofia skriver:

  Så fint skrivet ❤ kärleken övervinner allt ❤ jag och mannen firar 20 år tillsammans i vår. Giftermål , tre barn, hundar, katt, hus, sommarstuga, båt….senare 😅 Ja det är livet det.
  Kram kram

  1. juliak skriver:

   Wow 20 år, fantastiskt ❤️

 2. Evelina skriver:

  Ååå, SÅ fint!!! GLAD att du gick dit den kvällen!!! ❤️ Min man är också den urpositiva alltid!! Och ser aldrig nånsin några hinder… och är världens snällaste och tålmodigaste med mig som osmickrande nog är stormigare av mig… TUR de finns!!! Och TUR att vi finns!! Så att VI finns!! Älskar oss!!!

  1. juliak skriver:

   Åååh vad fint❤️❤️❤️

 3. Sofie skriver:

  Finaste ni! ❤️ Tycker ni verkar så himla fina ihop och med varandra! Underbart!! Heja kärleken!

 4. Helena skriver:

  🥰 ❤️ ❤️ 🥰

 5. Josefin skriver:

  Å det var fint skrivet. Kärlek är det bästa ❤❤

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..