I annonssamarbete med READLY

Mitt allra bästa läslovstips!

DSC_3579-tile

DSC_3590

DSC_3578

DSC_3574

 

Läslov lika med läsmys, visst? Jag älskar att läsa och har alltid gjort. Tidningar som böcker. Som barn plöjde jag Kulla Gulla, Kalle Anka, Tvillingarna och ja, allt jag kom över. 

Bästa stunden på dagen var att komma hem efter skolan och äta mellis med en bok eller tidning som sällskap. Rostisar, smör, hushållsost och ett glas med nästan orimligt mycket Oboy.

Statens medieråd har i sin rapport från 2019 konstaterat att läsandet av böcker och tidningar är på rekordlåga nivåer. Var tionde 9-12-åring läser inte böcker och tidningar alls, var fjärde tycker de ägnar för lite tid åt läsning. Samtidigt använder åtta av tio 9-åringar mobilen dagligen. 

Inte så munter rapport direkt. Tiderna förändras givetvis men att läsning är viktigt är ett faktum och nu ska ni få ett riktigt mysigt lästips av mig. Ett tips som uppmuntrar till lustfylld läsning där man genom appen Readly får obegränsad tillgång till tusentals magasin.

Just nu erbjuder Readly gratis läsning via den HÄR länken. Readly är öppen under hela läslovet och inga kortuppgifter behöver anges. Toppenfint initiativ för att bidra till ett extra lustfyllt och underhållande Läslov.

Tillsammans med Egmont släpps två exklusiva specialutgåvor av Bamse och Kalle Anka på Readly där redaktionerna har handplockat sina favoritberättelser och varvat dem med läsfrämjande innehåll som Läsbingo och pyssel. För oss föräldrar har tidningarna Modern Psykologi och SPRÅK gett ut specialutgåvor om föräldraskap, barn och läsning.

Varje konto kan ha upp till 5 profiler. Under kategorin ‘Barn’ finns titlar som Kalle Anka, Bamse, Frost och Bilar. Det går att ställa in föräldrakontroll för att dölja innehåll som kan anses olämpligt för barn. Självklart finns det mängder av innehåll för ett vuxet läslov också – allt från Plaza Kvinna, Hus&Hem till internationella titlar som Time.

Genom att ange mejladress på kampanjsidan och registrera ett konto (endast nya kunder) och ladda ner appen i mobilen och/ eller surfplattan är det fritt fram för ett härligt Läslov tillsammans med Readly.

Klicka HÄR för att komma till Readly!

puss

Julia

  1. Älskar att det heter läslovet!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..