ANNONS

Måndagslistan!

/

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

🎃

Hej och godmorgon hjärtan!

Läslov, höstlov…

Jag har mina skolbarn hemma och Juno på föris. Vi får se hur veckan fortlöper, beror alldeles på hur mycket jag hinner jobba undan. Jag kan aldrig riktigt på förhand veta hur mina veckor ser ut och det är lika bra att Juno har det roligt på förskolan så att jag kan vara helt ledig när hon väl är hemma. Men jaaaa, vi saknar henne ju!

En liten höstig måndagslista är på sin plats. Den allra sista i oktober minsann.

Helgen som gick!

IMG_2255

Jag gjorde ett ryck vid min arbetsplats. Nystädat och rensat. Underbar känsla.

IMG_2256

Fortsatte min fredag med ett dopp i badhuset. Min nya fredagstradition ni vet. Invigde även en ny baddräkt från HM som finns HÄR. Älskar den. Gick upp två storlekar då jag upplever att baddräkter är så himla korta? Trots att jag själv inte är särskilt lång.

IMG_2257

Ganska så fredagsnöjd. Jag har ju väldigt mysiga fredagar med simning, inspirationsrunda och kreativt arbete resten av dagen.

IMG_2258

Loppissskörden! En jättestor burk som nog rymmer fem kg mjöl. Har letat efter en fin burk som kan stå framme då jag använder mjöl ofta. Leksaker till Juno i julklapp, glasburkar och gardinlängder till mig själv.

IMG_2260

Lördagslatte och en alldeles ledig dag framför oss.

IMG_2261

Efter att ha varit iväg en sväng för inköp av mat och lördagsgodis tog vi en prommis.

IMG_2262

Djupt deprimerande faktiskt. Jag är ju en nostalgiker av rang.

IMG_2263

Juno kommer aldrig att minnas vår skog. De när alltså inte vår men de är barnens barndomsskog och den skogen vi alltid varit i fram tills den nu då avverkats.

IMG_2264

Jag tröstade mig med en trädgårdsbukett.

IMG_2265

Absolut garanterat den sista nu finns inte en tillstymmelse till blommor mer.

IMG_2266

Jag myste i min klänning helgen lång. Slutsåld men jag hittade en liknande inne på Lindex HÄR.

IMG_2267

Söndag och vintertid. Juno staplade klossar. Hon är faktiskt expert på det.

IMG_2268

Hon är även en stjärna som trädgårdshjälpreda. Vi satte de sista tulpanlökarna.

IMG_2269

I hinkar som jag ställde i växthuset. Hoppas på tidig blomning.

DSC_2908

Jag!

Tidsomställningen från sommar till vintertid tog knäcken på mig. Bokstavligt talat. Gårdagen tog aldrig slut. Jag har ju ganska så sömnlösa nätter som ni vet och att då kliva upp 4.15 med Juno var inte nådigt. Hon är i vanliga fall bjussig med sovmornar men blev lite snuvig under natten vilket ställde till det. Så min känsla är trött och eventuellt påväg att bli sjuk. Eller så är det tröttheten…vi får väl se.

DSC_3039

Älsklingar!

Noell, Elle och Belle njuter av att vara hemma på lov. Förstår det. Skoldagarna är ju ganska så stimmiga ändå. Juno är som jag berättade på föris och har åkt på ännu en liten höstsnuva. Pjuh. Annars så planeras de för fullt för 14-års fest till helgen, blir kul!

DSC_3343

Veckans planer:

Jag ska göra mitt allra allra bästa för att hinna med min enorma jobbhög och mysa med barnen.

Gotlandshuset får sig ett tak- ett sista ryck där innan vintern tar vid.

Styra upp Noells 14-års fest och fira hans födelsedag. Min stora stora kille alltså ofattbart nästintill.

Bli frisk från den här lite lätt dämpade konstiga känslan jag har i kroppen. Vågar inte träna fram tills den är borta. Tycker mig nämligen ana ond hals.

Fota fem absolut fantastiska samarbeten. Tema jul, mitt yrke ( SÅ roligt uppdrag), Farsdag tips och två spännande appar.

FLATTERED-NINA-WHITE-FUR-INDOOR-PAIR(HQ) (1)

På min önskelista!

Skulle inte ha något emot dessa fluffiga inneskor från Flattered. Myser ju hemma mest jämt och vill gärna mysa med fina och gosiga kläder samt skor. HÄR finns tofflorna.

DSC_3578

Tipsigt!

Det absolut perfekta Läslovstipset som passar liten som stor, oavsett om man nu har lov eller inte är appen Readly. Kika in det HÄR inlägget och läs på mer. Ni får nämligen sju dagar alldeles kostnadsfritt. Så mysigt att bläddra i tidningar på kvällen tycker jag.

DSC_2918

Tacksam över!

Att veta att allt löser sig. Det är en grundkänsla inom mig alltid även om det blåser runt mig. Allt löser sig. Även om det blåser upp till storm.

Ha nu en fin vecka, med lov eller jobb.

puss

Julia

2
79

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00