I annonssamarbete med YVES ROCHER

Årets mysigaste julkalender!

DSC_3330

Åh nu ni. Ett inlägg med en känsla av förväntan och advent. Det är ju trots allt den tredje november och som jag nämnde tidigare så myser jag loss här på bloggen fram till jul. Hur ska vi annars mäkta med november tänker jag.

DSC_3332

Jag har sett den här kalendern som jag ska visa er mer av alldeles strax under några år hos bloggkollegor och varit så nyfiken.

DSC_3358

Och nu är den min! Eller vår får jag väl lov att säga vår… Har man en snart tonårig dotter så får man snällt dela med sig. Mysigt ändå, delad glädje är dubbel glädje. Min och Elles adventskalender till bredden fylld med skönhetsprodukter från växtriket.

DSC_3337

Kalendern innehåller 24 stycken lyxiga fullsizeprodukter med botaniskt ursprung. Produkterna ligger i små tygpåsar, en för varje dag och levereras i en stor tygpåse med en julhälsning på. Klädnypor och snöre medföljer så att du kan placera din kalender var och hur du vill.

DSC_3381

Jag har tjuvkikat i några påsar. Ni ska få se.

DSC_3364

Ett vårdande glans för läpparna i en bedårande färg. Väldigt pepp på den.

DSC_3398

En rengörande ansiktsmask. Perfekt för mina bästa badrumsstunder när jag pysslar om mig själv lite extra.

DSC_3730

Handcremé. Kan inte leva utan. Har i jackfickan, väskan, bilen, arbetsbordet ja lite varstans. Älskar att smörja in händerna och ser fram emot att prova den här veganska med en mild doft av citrus och ekologisk Shea Butter.

DSC_3331

Den här kalendern passar så fint att ge en älskad mamma, syster, väninna eller dotter. Så otroligt mysig med ett underbart innehåll.

DSC_3387

Om du blir sugen på en alldeles egen kalender eller vill ge bort en så får du just nu med koden JULIA100 100 kr rabatt. Kalendern kostar 899 kr ordpris och har ett värde på 2206 kr.

HÄR hittar ni kalendern!

puss

Julia

 1. Lisa skriver:

  Vilken fin och lyxig adventskalender!
  🎁🎅💄

  1. juliak skriver:

   Jaaa åh längtar till december nu🎄💫❣️

 2. Vartifrån kommer din fina blus/klänning? Tack för en fantastisk blogg!

  1. juliak skriver:

   HM men äldre dessvärre. KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..