En lyxig fredag och hårvårdstipsigt!

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

 

batch_ halloween 3DSC_0005

batch_ halloween 3DSC_0008
batch_ halloween 3DSC_0011

batch_ halloween 3DSC_0013

Det är fredagmorgon, jag har sovit som jag brukar. Inte så jättebra. Det är en ganska så ytlig sömn. Alltid. Minns att jag haft en natt där jag sovit så djupt att jag knappt minns att det varit natt. Alltså sedan Elle blev sjuk. Det är över ett år sedan.

Men det är okej. Jag har hittat mina egna strategier för att klara av sömnbristen så gott jag bara kan. En kombination av att jag kan arbeta hemifrån, försöker hitta lyckliga stunder så många gånger om dagen jag bara kan och en allt som oftast positiv syn på tillvaron är min räddning.

Det börjar bli dags att gå upp och göra morgon. Vi börjar bli så morgontrötta hela högen. Men ändå en del energi kvar från höstlovet för att orka hela vägen till jullov.

Jag älskar att ha skolbarn. Att leva efter ett läsår. Det känns på något vis tryggt tycker jag.

Ska ni hitta på något mysigt idag eller till helgen? Älskar när ni delar med er så berätta gärna.

Jag börjar min fredag som jag numera brukar. I badhuset. Jag har börjat älska det. Fäster inte blicken allt för mycket på golvet utan tar mina simtag i 30 minuter och bastar så att jag nästan storknar. Med ansiktsmask och hårinpackning.

Sedan fortsätter dagen med fotografering av tvåsamarbeten, inspirationsrunda och fika med Elle. Mina fredagar är nästan overkligt lyxiga och som jag njuter.

På tal om lyx så har jag en hel hög med ny hårvård från två olika märken. Har ni kanske provat något av dessa? Jag har under ett år kört May Beautys Schampo och balsam men det är tillfälligt slut så nu provar jag lite nytt istället.

En hög med produkter från Maria Nila och en hög från Living Proof.

Jag kan ge er en rabattkod på Maria Nilas sortiment som ger 20% rabatt på ett köp. Ni hittar hemsidan HÄR.

Och detsamma gäller för Living Proof som ni hittar HÄR. Ni behöver ingen kod för den rabatten.

 

Okej, ha nu en riktigt riktigt härlig fredag så ses vi imorgon igen. Jag ska förbereda ett pyssligt tips till er. Hoppas ni tycker om!

puss

Julia

  1. Moa skriver:

    Lyxigt att börja fredagen med träning och bastu…. vilken härlig rutin! Lider verkligen med dig när det gäller sömnen. Jag sover många timmar varje natt utan att bli störd så kan inte klaga… är klasslärare i en år 2 och älskar mitt jobb men det är sååå krävande. Vill ju ge alla barnen den allra bästa skolgången och alla har ju olika behov. Hur som helst är jag helt slut på em runt kl 16…. innan jag fixar mat till mina egna barn, aktiviteter och egen träning så tar jag ofta en powernap…. älskar!! Får helt ny energi!! Ställer klockan på ca 10-15 min, kanske sover ca 5 av dem. Har du testat?? Verkligen mitt bästa tips…

    Trevlig helg till er🍂🍁

    Moa

  2. Malin skriver:

    Här blir det packande av olika slag. Ett för dotterns grejer som ska till hennes nya studentboende och ett för mig som åker till Luleå för ännu en innevecka på LTU på söndag. Lite fredagsmys med familjen hanns också med😍

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..