ANNONS

En lyxig fredag och hårvårdstipsigt!

/

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

batch_ halloween 3DSC_0005

batch_ halloween 3DSC_0008
batch_ halloween 3DSC_0011

batch_ halloween 3DSC_0013

Det är fredagmorgon, jag har sovit som jag brukar. Inte så jättebra. Det är en ganska så ytlig sömn. Alltid. Minns att jag haft en natt där jag sovit så djupt att jag knappt minns att det varit natt. Alltså sedan Elle blev sjuk. Det är över ett år sedan.

Men det är okej. Jag har hittat mina egna strategier för att klara av sömnbristen så gott jag bara kan. En kombination av att jag kan arbeta hemifrån, försöker hitta lyckliga stunder så många gånger om dagen jag bara kan och en allt som oftast positiv syn på tillvaron är min räddning.

Det börjar bli dags att gå upp och göra morgon. Vi börjar bli så morgontrötta hela högen. Men ändå en del energi kvar från höstlovet för att orka hela vägen till jullov.

Jag älskar att ha skolbarn. Att leva efter ett läsår. Det känns på något vis tryggt tycker jag.

Ska ni hitta på något mysigt idag eller till helgen? Älskar när ni delar med er så berätta gärna.

Jag börjar min fredag som jag numera brukar. I badhuset. Jag har börjat älska det. Fäster inte blicken allt för mycket på golvet utan tar mina simtag i 30 minuter och bastar så att jag nästan storknar. Med ansiktsmask och hårinpackning.

Sedan fortsätter dagen med fotografering av tvåsamarbeten, inspirationsrunda och fika med Elle. Mina fredagar är nästan overkligt lyxiga och som jag njuter.

På tal om lyx så har jag en hel hög med ny hårvård från två olika märken. Har ni kanske provat något av dessa? Jag har under ett år kört May Beautys Schampo och balsam men det är tillfälligt slut så nu provar jag lite nytt istället.

En hög med produkter från Maria Nila och en hög från Living Proof.

Jag kan ge er en rabattkod på Maria Nilas sortiment som ger 20% rabatt på ett köp. Ni hittar hemsidan HÄR.

Och detsamma gäller för Living Proof som ni hittar HÄR. Ni behöver ingen kod för den rabatten.

Okej, ha nu en riktigt riktigt härlig fredag så ses vi imorgon igen. Jag ska förbereda ett pyssligt tips till er. Hoppas ni tycker om!

puss

Julia

3
51

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00