I annonssamarbete med KAPPAHL

En julsaga!

Förväntan, önskningar, det allra första adventsljuset som tänds, stora flingor som sakta dalar ned mot marken, doften av pepparkakor och ljudet av en sprakande brasa…

Idag visar Juno och Belle er Newbies nya limiterade julkollektion En Julsaga .

Det är den allra mest bedårande kollektion av julkläder jag någonsin sett. Och den är inte bara mjuk och fin utan även hållbart producerad  och precis all bomull är ekologisk.

Nu kan jag inte hålla mig längre. Här kommer bilderna! Hoppas ni tycker om.

DSC_0472 newbie

DSC_0408-tile

DSC_0483 newbie

DSC_0445 newbie

DSC_0614 newbie

DSC_0537 newbie

DSC_0457 newbie

DSC_0538 newbie

DSC_0572 newbie

DSC_0539 newbie

DSC_0617 newbie

DSC_0634 newbie

DSC_0656 newbie

DSC_0605 newbie

 

Advenstförväntan- Vi älskar att baka och pyssla. Juno och Belle blev så förtjusta i de bedårande klänningarna med tillhörande förkläden, sockersött visst? Och alldeles alldeles perfekta när vi julstökar…Tomteluvor och strumpisar åkte av vartefter. Det blir ju faktiskt ganska varmt när man gräddar plåt efter plåt med peppisar.

 

DSC_0391-tile

Traditioner – Antingen så hänger jag barnens strumpor vid vedspisen eller på deras stolar vid köksbordet. Varje jul sedan jag blev mamma så har jag gjort så. Och fyllt med något mysigt och roligt att sysselsätta sig med under förmiddagen. 

 

DSC_0296newbie-tile

DSC_0277-tile

DSC_0258-tile

DSC_0290

DSC_0182

DSC_0118

batch_ halloween 3DSC_0438-tile

DSC_0092-tile

DSC_0078

DSC_0059

DSC_0040

DSC_0172

Julafton – Har en alldeles speciell plats i mitt hjärta. Jag älskar den här dagen av hela mitt hjärta och barnens pirr är ren och skär magi för mig. Att få uppleva det här tillsammans betyder allt. Och hur fina är inte Juno och Belle i sina julaftonsklänningar? Jag tycker att de är så fina att det inte är klokt faktiskt.

DSC_0416-tile

 

Ett nytt år – Firas alltid in tillsammans. Tomtebloss som sprakar och glittrar. Nostalgiska tillbakablickar delas och vi har hopp om många lyckliga stunder under det nya året. Där hänger Junos Nyårsklänning. Storasyster Belle har en likadan. För jag passar på att syskomatcha, så länge jag bara kan och får.

 

Alltså visst är kollektionen absolut ljuvlig? Allt är mjukt, fint och härligt att bära. Stickade tröjor, tomteluvor, strumpisar, skjortor, klänningar, världens finaste tomtesäck, julkulor och hårband. Ja allt det och lite till hittar ni genom att klicka HÄR.

Njut söndagen!

puss

Julia

 1. inger skriver:

  Finaste lilla Julia. Såååå underbara bilder på underbart fina barn. Håller helt med. Kappahl kan verkligen inte få bättre reklam. Ha det alldeles underbart. Kraaaam Inger

 2. Sophie skriver:

  Längtan efter jul blev ju absolut inte mindre nu 🤩 Underbara bilder. Du skriver att du brukar lägga i lite pyssel i julstrumporna. Nu är mina barn 5, 11 och 13 år. Pojk, flicka, pojk
  Tycker det blir svårare för varje år vad man ska lägga i strumpan. Vi brukar ha ett paket varje advent plus något på julaftons morgon. Snälla kan du inte göra ett inlägg på tips om vad man kan lägga i dessa strumpor/paket ☺️🥰

 3. Lisa skriver:

  Vilka underbara bilder!

  1. juliak skriver:

   Tusen tack 🥰

 4. Anna skriver:

  Vilka ljuvliga bilder!! Kappahl kan inte få finare reklam än såhär!

  1. juliak skriver:

   Tack söta du🥰

 5. Anna skriver:

  Ljuvliga bilder på ljuvliga barn! 😍

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..