ANNONS

Måndagslistan!

/

(Inlägget innehåller en reklamlänk)

Hej hopp mina hjärtan!

Jag passade på att ta handla och ta en morgonjogg samt torrborsta heeeela kroppen imorse. Avslutade lyxen med ännu mer lyx i form av en kroppsolja. Brasan sprakar och min vecka hade inte kunnat börja bättre. För balansen skull så jag kan berätta att jag jobbade nonstop i lördags från att jag sussat Juno och Belle till långt efter midnatt. Blev även en hel del jobb igår. Så ingen ledig dag under helgen som egentligen är min målsättning. Att ha ett lugnt fredagstempo och en dag helt ledigt under helgen.

Det är ju så i perioder för mig när jobben hopar sig och jag ska hålla deadlines. Men jag älskar det.

Okej, det var min morgon. Vi hoppar rakt in i en måndagslista tycker jag. För det är den mysigaste starten jag vet om.

Helgen som gick!

IMG_2310

Fredagen började med ett stillsamt dopp i badhuset för mig. Det var en något mer seriös simmare där så jag försökte ta mig fram där i svallvågorna efter honom hehe. Kanske ska steppa upp lite och kråla mig fram jag med. Eller inte. Jag tror att det stillsamma är så bra för mig. Badhuset, morgon, kroppen får röra på sig, het bastu och tid för tankarna att landa.

IMG_2313

Sedan åkte jag hem och jobbade en sväng. Juligt tema. Efter det hämtade jag Elle som slutade tidigt. Fika och loppistur på tumis.

IMG_2316

Fredagsmyset tillsammans med Isabelle och hennes man såg ut såhär. Och härmed var den invigd. Julmyset. Eller adventsmyset eller ja vad ska vi kalla den såhär i november? Saksamma egentligen. Varje tillfälle till mys tas emot tacksamt och är saffranslängder med orimligt mycket smör i inblandade så blir i alla fall jag lycklig.

IMG_2323

Jag fick en fin fredagspresent från Kappahl!

IMG_2317

Maja har fått vinterpäls!

IMG_2318

I lördags ställde jag till med årets allra första peppisbak.

IMG_2321

Såhär blev mina.

IMG_2322

Och så kom Carlos hem. Lagom till Fars dag. Den allra bästa pappan vi vet om. Allt han gör. Gör han för oss.

IMG_2324

Jag bakade bröd, kokade en soppa och svängde ihop en mjuk kanelkaka.

IMG_2325

November.

IMG_2326

Enkelt. Och väldigt gott. Inga krusiduller liksom. Passar mig väldigt bra.

DSC_3218

Jag!

Jag mår fint. Har en harmonisk period som pågår, Känns som att jag har koll på läget. På ett sätt är det här året ett år där jag landar. Känner efter. Låter mig själv vila. Förra året var så kaotiskt, sorgligt och tungt. Och jag har läst på att man efter traumatiska händelser kan bli väldigt trött när allt är över. Jag är kanske inte direkt trött men jag känner att det har varit jobbigt. Det krävs liksom inte så mycket för att det ska brista om ni förstår hur jag menar?

Nåväl. Jag mår bra. Jag tycker om november och jag tycker om livet väldigt mycket. Jag vaknar lycklig varje morgon just nu.

batch_DSC_3095

Älsklingar!

Strålande! Alla krya från förkylningar. Alltid något. De tenderar ju att avlösa varandra särskilt i en stor familj som vår. Det är väldigt mycket prat om julen och alla förberedelser just nu. Och ingen är gladare än jag, som får dela pirret med barnen.

batch_DSC_2999

Veckans planer:

Jobba – lämna in ett gäng utkast, beta av administrativt som alltid och fylla bloggen med inspiration varje dag.

Fota ett större samarbete som är lite knepigt, elektronik ÄR svårt men jag tror nog att jag ska få till det.

Gå på ett mysigt frukostevent inne i stan. Jag har börjat dra mig för att åka in till stan. Så nu ska det bli av. Det är ju roligt när jag väl är på plats.

Fredagsmys med Isabelle, vilket innebär LOPPIS runda givetvis. Längtar!

Helgmyset blir på tumis igen med barnen då Carlos åker till Gotland. Snart är vi färdiga med taket. Kan knappt tro att vi snart rott det här enorma projektet iland…

DSC_0011

Tipsigt!

Jag provade den HÄR hårmasken i fredags. Alltså wow. Jag har ganska torrt och strävt hår periodvis men den här gjorde susen omedelbart. Håret blev mjukt och ser friskt och fräscht ut. Kan varmt rekommendera.

DSC_2453

Drömmer om!

Jag drömmer lite i smyg om att åka till Gotland under jullovet. Ska vi…? Jag vet inte riktigt. Vi har ju fortfarande inga faciliteter. Men kanske ett par dagar kan fungera…vore en dröm.

DSC_2602

Tacksam över!

Min trädgård. jag vet de är november och trädgården är ett enda stort skrutt just nu. Men den ger mig lycka och glädje året runt. Just nu sker ju inget arbete där men i tankarna drömmer och planerar jag. och det är ren och skär lycka.

Okej, jag önskar er den allra bästa starten på veckan man bara kan få. Och skulle det vara så att det är tungt just nu. Så är det så. Allt blir ju bra. Och under tiden kan man inget annat göra än att leva, och försöka njuta av de lyckliga stunder som faktiskt finns där varje dag. Bara man känner efter lite.

puss

Julia

5
94

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00